INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

vári attila

2019.12.17. 11:11

Vári Attila: a hazai közönség majd kiszurkolja azt az egy pici gólt

A magyar vízilabda-válogatottak közelmúltbeli érmes eredményei azt mutatják, hogy a magyar csapatok jól alkalmazkodtak a sportágban végbement változásokhoz – vélekedett a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádióban. Vári Attila beszélt a jövő évi vízilabda-Eb előkészületeiről és a szövetség elvárásairól is.
2019.12.16. 20:12

Vári Attila: az olimpiai kvalifikáció az elsődleges cél

A Magyar Vízilabda-szövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként beszélt a jövő évi vízilabda-Eb előkészületeiről, a szövetség elvárásairól, és arról is, hogy a magyar csapatok hogyan alkalmazkodtak a sportágban végbement változásokhoz.
2019.06.01. 16:54

Tokió költözik be a Duna Arénába

A magyar női vízilabda-válogatottnak érmet kell szereznie a jövő heti Világliga szuperdöntőn - közölte Bíró Attila szövetségi kapitány. A Duna Arénában a világ nyolc legjobb csapata játszik majd, a győztes olimpiai részvételi jogot is nyer.
2019.05.10. 13:27

Csata a fővárosban: kezdődik a vízilabdadöntő

Péntek este megkezdődik a férfi vízilabda-bajnokság utolsó szakasza: a végső győzelemért a Ferencváros és az OSC, a szintén Bajnokok Ligája-szereplést érő harmadik helyért pedig a Szolnok és az Eger küzd meg egymással. 
2018.11.16. 15:14

Vári Attila: a szövetségi kapitány kevés a győzelemhez

A Magyar Vízilabda Szövetség létrehozza a Nemzeti Vízilabda Akadémiát, ahol a szakemberek és a játékosok is gyakorlati és elméleti képzéseken vehetnek részt – hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában a szervezet szeptember végén megválasztott elnöke. A szövetségnek mindent meg kell tennie a férfi és a női válogatott olimpiai kvalifikációjáért, ennek érdekében a jövőben bővebb és komolyabb háttérrel rendelkező szakmai stábra lesz szükség – hangsúlyozta Vári Attila.
2018.10.01. 10:02

Vári Attila: XXI. századi szintre kell emelni az utánpótlásképzést

Központi akadémiai rendszer, szakemberképzés, erős sportdiplomácia, a támogatási rendszer reformja - ezeket említette elsőként az InfoRádióban a Magyar Vízlabda Szövetség új elnöke, amikor a programjáról kérdezték. A 42 éves, kétszeres olimpiai bajnok Vári Attila Kemény Dénest váltja a poszton.
2018.09.30. 11:14

Vári Attila a Magyar Vízilabda Szövetség új elnöke

A szervezet vasárnapi közgyűlésén, a Duna Arénában a játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezetőt - aki egyedüli jelölt volt - egyhangú döntéssel választották meg, megbízatása 2020. október 22-ig szól.
2018.09.26. 10:48

Hajnali határozatképtelenség: vasárnap választ új elnököt a vízilabda-szövetség

Határozatképtelen volt a Magyar Vízilabda Szövetség szerda reggelre összehívott rendkívüli közgyűlése, amelyen az új elnököt választották volna meg, miután a jelenlegi vezető, Kemény Dénes korábban már jelezte távozási szándékát. A szövetség főtitkára az InfoRádiónak elmondta, hogy a megismételt közgyűlés vasárnap lesz.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018