INFORÁDIÓ
2021. május 18. kedd
Alexandra, Erik

választás 2018

2018.06.01. 11:15

Nem vállal tisztséget az MSZP-ben Botka László

A párt egykori miniszterelnök-jelöltje ellenzéki önzésről, árulásról és butaságról beszél egy interjúban. Szerinte óriási az ellenzéki pártok felelőssége abban, hogy a Fidesznek ismét kétharmada van az Országgyűlésben.
2018.05.08. 06:20

Íme az országgyűlés napirendje

Ma teszik le esküjüket az áprilisi parlamenti választáson mandátumot szerzett képviselők az Országgyűlésben. A törvényhozás alakuló ülésén az államfő negyedszer kéri fel kormányalakításra Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP listavezetőjét.
2018.05.04. 21:18

Átvették megbízólevelüket a listás képviselők

Átvették megbízóleveleiket az április 8-ai országgyűlési választáson országos listáról mandátumot szerzett képviselők, valamint a nemzetiségi szószólók pénteken az Országházban. A megbízóleveleket Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke és Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke adta át az Országház Kupolatermében.
2018.05.03. 12:54

Patyi András: így lehet elkerülni a választási sorban állást

Valamennyi egyéni parlamenti mandátum jogerős, a képviselők már átvették megbízólevelüket. Az újraszámolás csupán a listás eredményeket érintheti, ám a Nemzeti Választási Bizottság elnöke ebben sem vár érdemi változást. Az átjelentkezési határidő rövidítése, az NVI elnökének közvetlen intézkedési jogkör adása és másik szavazókör kijelölésének lehetősége megoldaná az április 8-i választáson tapasztalt, estébe nyúló sorbanállást – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Patyi András.
2018.04.30. 18:01

Az ország fele elégedetlen a választás eredményével

A megkérdezettek fele elégedetlen az április 8-ig választások eredményével, kicsivel kevesebben vannak akik elégedettek azzal. A megkérdezettek 87 százaléka válaszolt úgy, hogy részt vett az április 8-i választásokon, és azok akik nem mentek el tízből négyen ma máshogy döntenének, és elmentek volna szavazni. Akik szavaztak, tízből kilenc fő (87 százalék) nem változtatna a szavazatán az eredmények ismeretében.
2018.04.27. 12:57

NVI: nem volt tömeges lakcímlétesítés

Nem igaz az az állítás, hogy az ukrán határ közelében „többezren” létesítettek lakcímet - közölte a Nemzeti Választási Iroda. A szóban forgó településeken 2018. január 1-től mindössze 60 fő létesített lakóhelyet, és 30 fő tartózkodási helyet (beleértve a kiskorúakat is).
2018.04.26. 11:01

Mráz Ágoston Sámuel: az ellenzéktől függhet az itthoni politikai hangulat

A Nézőpont Csoport vezetője szerint sikeres párost alkot Matolcsy György jegybankelnök és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, így érthető, hogy a kormányfő az új ciklus kezdetén sem változtatna. Továbbra is az EU-n belüli riválisokkal keresi a vitát Orbán Viktor miniszterelnök – fejtette ki Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője az InfoRádió Aréna című műsorában.
2018.04.25. 13:22

Új kormánystruktúra, új emberek

Valóban teljesen megújulhat az előzőhöz képest a negyedik Orbán-kormány. Bár az új adminisztráció névsorára még várni kell néhány napot, a jelenlegi, ügyvezető tárcavezetők sorra jelentik be távozásukat.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018