INFORÁDIÓ 
2020. július 2. csütörtök
Ottó

utazási iroda

2019.10.01. 10:15

Újabb lépést tett a Neckermann

A cég az üzleti bizalom erősítésére kaucióbiztosítás helyett már készpénzletétben tartja 3,4 milliárdos vagyoni biztosítékát.
2019.09.29. 10:55

Megvan a döntés Neckermannról

A magyar cég közleményben tudatta az osztrák tulajdonosának döntését, valamint az ezzel kapcsolatos további tudnivalókat.
2019.09.25. 16:22

MUISZ: a riválisok pár hónapon belül átvehetik a Thomas Cook helyét a piacon

A Neckermann Magyarország összes munkatársa azon dolgozik, hogy megoldja a Thomas Cook brit anyavállalat csődje miatt kialakult helyzetet. Ezt a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke mondta az InfoRádiónak. Az OTP Travel ügyvezető igazgatói posztját is betöltő szakember szerint egy ilyen helyzetben a bizalomvesztés létező kockázat, de a korábbi hasonló csődök tapasztalatai alapján az ágazat más szereplői fél éven belül át tudják venni a Thomas Cook helyét a piacon.
2019.09.24. 18:59

A Neckermann ügye elérte a politikát is

Előfordul, hogy a Neckermann magyar utasaitól is pénzt követelnek a szállodák külföldön, mert attól tartanak, hogy a Thomas Cook csődje magával rántja a brit anyagcég magyarországi leányvállalatát. A Neckermann szerint a társaság normálisan működik tovább, igaz, online nem lehet foglalni. Az InfoRádió turisztikai szakértője szerint semmi sem indokolja, hogy a Thomas Cook után a Neckermann is csődbe menjen, de a bizalomvesztés sokat árthat a cégnek.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018