INFORÁDIÓ
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente

uniós forrás

2021.06.01. 14:49

Vitályos Eszter: nem ragad be pénz az Európai Unióban

A Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően a tervek szerint csak Pest megyében 140 milliárd forintra lehet majd pályázni – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában.
2021.02.22. 19:25

Ígéret - Újra Európa legjobbjaival versenghet a magyar élelmiszer

Komoly, soha nem látott fejlesztések várnak a hazai élelmiszeriparra az évtized végéig, a korábbi európai uniós költségvetési ciklusokhoz képest jóval nagyobb összegből újulhat meg az ágazat – mondta az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a Magyar Nemzetnek.
2021.02.10. 14:19

Jávor Benedek felszólította a kormányt, terítse a lapokat

A kormány tervei nem tükrözik a főváros szempontjait, amelyeket az európai uniós forrásokból lehetne megvalósítani a következő EU-költségvetési ciklusban – hangsúlyozta Jávor Benedek, a fővárosi önkormányzat brüsszeli irodájának vezetője.
2021.02.10. 13:45

Karácsony Gergely levelet írt Orbán Viktornak

Arra szólította fel a főpolgármester a miniszterelnököt, hogy kezdjen egyeztetést a koronavírus-járvány okozta károk felszámolását célzó uniós helyreállítási alap felhasználásáról minden önkormányzati szövetséggel, és e nélkül ne nyújtson be programokat Brüsszelben.
2020.11.02. 13:19

Uniós pénzből fognak hasítani a vonatok a hegyeshalmi vonalon

A Budapest és Bécs közötti vasúti kapcsolatot a biztosítóberendezések, a központi forgalomirányítási és egyéb rendszerek összesen 25,6 milliárd forint értékű fejlesztése fogja gyorsítani, miután megszületett a kormánydöntés az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) uniós pénzügyi alap legutóbbi kiírásában nyertes vasútfejlesztési projekt finanszírozásáról - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
2020.09.21. 18:40

Új államtitkárt neveztek ki

Új államtitkár felügyeli az uniós források hasznosulását az Innovációs és Technológiai Minisztériumban (ITM).
2020.01.14. 18:04

Jutnak uniós források Budapestnek

Nem képzelhető el, hogy a főváros EU-s fejlesztési források nélkül maradjon a következő ciklusban - erősítették meg többen is.
2020.01.13. 16:25

Fürjes Balázs: Budapest nem lesz a következő évek vesztese

A 2021-2027 közötti európai uniós költségvetési ciklusban is elég közösségi forrás juthat Budapestnek – cáfolta a Népszava értesüléseit a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár. Fürjes Balázs kiemelte: a HÉV-vonalak rekonstrukciója mellett más projektek esetén is számíthat a főváros uniós támogatásokra. Jávor Benedek ugyanakkor úgy látja, megnyílhat az út az előtt, hogy Budapest elől a forrásokat el lehessen terelni.
2019.11.25. 12:50

Megindult az uniós pénzkifizetés Magyarországnak

A 10-ből 8 magyar EU-s operatív program közbeszerzéseit kifogásolta az Európai Bizottság, mostanra az is kiderült, mekkora pénzügyi büntetést vállalt a kormány és hogy mekkora összegek érkeztek ezután a magyar számlákra.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018