INFORÁDIÓ 
2019. október 22. kedd
Előd

ungár péter

2019.09.01. 13:26

Az LMP az otthongondozási díjak rendezését sürgette

Az LMP szerint a kormánynak lehetővé kellene tennie a házi segítségnyújtást végzők szabadságolását, illetve napi pár órás egyéb feladatvégzését - mondta Ungár Péter, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője.
2019.06.12. 15:55

Ungár Péter a szociális szektor összeomlásától tart

Az otthonápolást csak félig oldotta meg a kormány – jelentette ki Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője az InfoRádióban. A politikus korábban úgy nyilatkozott, a kormánynak nem fontosak a szociális szektorban dolgozók, a bérük rendezésére ugyanis nincs fedezet a jövő évi költségvetésben.
2019.04.11. 12:20

Ungár Péter: Karácsony Gergely ultimátumot adott az ellenzéknek

Karácsony Gergely ultimátuma miatt nincsenek közös ellenzéki polgármester-jelöltek Budapesten – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő, aki szerint még van esély a fővárosi kerületekben az egy-az-egy-elleni indulásra. A politikus arról is beszélt, hogy pártja az otthonápolási díjat és a szociális bértáblát is emelné.
2019.04.10. 21:46

Ungár Péter: a Juncker-bizottsággal az volt a baj, hogy nem politizált

Az LMP azt tartaná jónak, ha uniós hatáskör lenne a külügy és a hadügy, valamint az ezekre vonatkozó pénzügyek, továbbá a környezetvédelem ügye – jelentette ki Ungár Péter, a párt képviselője az InfoRádió Aréna című műsorában. A politikus arról is beszélt, hogy egykor, az Osztrák-Magyar Monarchiában bevált ez a szerkezet.
2019.03.06. 16:40

Jelentős átalakulás az SOS Gyermekfalvaknál

A jövőben olyan nevelőszülőket keres az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, akik saját ingatlanukban gondoskodnának az alapítványhoz került gyerekekről.
2018.04.01. 14:12

LMP: gyűlöletkeltés helyett összetartó nemzet kell

Gyűlöletkeltés helyett összetartó nemzetet szorgalmazott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP országos elnökségének tagja, kijelentve, "történelmi mélypontra ért" a Fidesz gyűlöletpropagandája. Bírálta ugyanakkor a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének kolozsvári videóját is. Szél Bernadett 15 millió magyar miniszterelnöke szeretne lenni, nem pedig gyűlöletkeltéssel és az emberek egymás ellen fordításával szeretne kormányozni - fogalmazott Ungár Péter. 
2018.03.20. 21:29

Újabb LMP-s lép vissza

Veszprém 2-es számú választókörzetében visszalép a jobbikos Kepli Lajos javára az LMP-s Ságodi Zoltán.
2017.02.13. 17:48

Botka az LMP-vel tárgyal

A héten hivatalosan is megkezdi a tárgyalásokat a többi ellenzéki párttal az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Botka László elsőként az LMP-vel tárgyal.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018