INFORÁDIÓ 
2020. február 27. csütörtök
Edina

trócsányi lászló

2019.10.11. 15:49

Szédítő biztoskeringő zajlik az unióban

Ursula von der Leyen dolga igen nehéz a kormányválságban vergődő románokkal, keleti szomszédunk jelölése ráadásul a magyar Várhelyi Olivér portfólióját is befolyásolhatja. A megbuktatott francia jelölt ügye mögött többen uniós szintű bosszút sejtenek.
2019.10.03. 18:20

Magyarázata és felelőse is lehet Trócsányi László ügyének

Az Európai Parlament Trócsányi Lászlót megbuktató jogi bizottsága kész helyzet elé állította az Európai Bizottság megválasztott elnökét, akinek új jelöltet kell kérnie a magyar kormányfőtől - vélekedett az InfoRádióban Gyévai Zoltán, a Bruxinfo főszerkesztője. Deutsch Tamás fideszes EP-delegációvezető szerint az egész akció mögött Jávor Benedek, a Párbeszéd politikusa áll.
2019.09.30. 22:23

Várhelyi Olivér az új magyar biztosjelölt - a nap hírei

Várhelyi Olivér nagykövetet javasolja Trócsányi László helyett új magyar biztosjelöltnek a kormányfő. Stabilnak tartja a magyar gazdaságot a Pénzügyminisztérium a tavalyi zárszámadásról benyújtott törvényjavaslatban. Mintegy 80 külföldi politikus, köztük a magyar kormányfő részvételével vettek végső búcsút Jacques Chiractól. A nap legfontosabb hírei szeptember 30-án.
2019.09.30. 11:57

Eldőlt Trócsányi László biztosjelöltségének sorsa a JURI-ban

Nem engedik tovább a magyar biztosjelöltet a keddi meghallgatásra a külügyi bizottságban. Az Európai Parlament jogi ügyekkel foglalkozó bizottsága (JURI) nem változtatta meg korábbi döntését Trócsányi László összeférhetetlenségéről.
2019.09.27. 21:42

Trócsányi László meghallgatásáról levelet vár az Európai Bizottság

Bizottsági szóvivő: az Európai Bizottság levelet vár az EP-től a biztosjelöltek meghallgatásának részleteiről. Információk szerint az Európai Parlament jogi bizottsága hétfőn délelőtt ismételten összeül, hogy megbeszélést folytasson a két biztosjelölttel kapcsolatos álláspontjáról.
2019.09.12. 10:39

Gulyás Gergely: nem maradok a Fidesz alelnöke

A 142. kormányinfón a választási csalás gyanújába keveredett Pikó Andrásról, a gyengülő forintról, a közmunkások kampányrészvételéről, Karácsony Gergelyről, az Elektrolux-kirúgásokról, Trócsányi Lászlóról és saját politikai jövőjéről is kérdezték a kancelláriaminisztert, aki elmondta, mikor lesz újra parlamenti ülés szerinte.
2019.09.10. 22:11

A német újraegyesítésben játszott magyar szerepet méltatták - a nap hírei

Szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölte Trócsányi Lászlót az Európai Bizottság megválasztott elnöke. A magyarországi határnyitás 30. évfordulójára emlékeztek Berlinben. Még egy évet adott az erős ügyfélhitelesítés bevezetésére a pénzügyi szolgáltatóknak a nemzeti bank. A nap legfontosabb hírei szeptember 10-én.
2019.09.10. 18:50

Trócsányi: nagy megtiszteltetés a portfólió

Nagy megtiszteltetésnek nevezte kedden Trócsányi László mind maga, mind Magyarország számára, hogy a szomszédság- és bővítéspolitikai tárcát kapta Ursula von der Leyentől, az Európai Bizottság megválasztott elnökétől.
2019.09.10. 17:54

A kormány új korszakot vár az EU-s bevándorláspolitikában

A magyar kormány új korszakot vár az unió bevándorláspolitikájában - reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének keddi bejelentésére, hogy Trócsányi Lászlónak szánja a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős uniós biztosi posztot.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018