INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina

trócsányi lászló

2019.09.12. 10:39

Gulyás Gergely: nem maradok a Fidesz alelnöke

A 142. kormányinfón a választási csalás gyanújába keveredett Pikó Andrásról, a gyengülő forintról, a közmunkások kampányrészvételéről, Karácsony Gergelyről, az Elektrolux-kirúgásokról, Trócsányi Lászlóról és saját politikai jövőjéről is kérdezték a kancelláriaminisztert, aki elmondta, mikor lesz újra parlamenti ülés szerinte.
2019.09.10. 22:11

A német újraegyesítésben játszott magyar szerepet méltatták - a nap hírei

Szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölte Trócsányi Lászlót az Európai Bizottság megválasztott elnöke. A magyarországi határnyitás 30. évfordulójára emlékeztek Berlinben. Még egy évet adott az erős ügyfélhitelesítés bevezetésére a pénzügyi szolgáltatóknak a nemzeti bank. A nap legfontosabb hírei szeptember 10-én.
2019.09.10. 18:50

Trócsányi: nagy megtiszteltetés a portfólió

Nagy megtiszteltetésnek nevezte kedden Trócsányi László mind maga, mind Magyarország számára, hogy a szomszédság- és bővítéspolitikai tárcát kapta Ursula von der Leyentől, az Európai Bizottság megválasztott elnökétől.
2019.09.10. 17:54

A kormány új korszakot vár az EU-s bevándorláspolitikában

A magyar kormány új korszakot vár az unió bevándorláspolitikájában - reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének keddi bejelentésére, hogy Trócsányi Lászlónak szánja a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős uniós biztosi posztot.
2019.09.10. 14:54

Ursula von der Leyen csapata - itt a teljes névsor

Az Európai Bizottság megválasztott elnöke kiosztotta a feladatköröket a testületben. Nyolc alelnök lesz és tizennyolc biztos, köztük Trócsányi László, aki a szomszédságpolitika és bővítés portfóliót kapta.
2019.09.10. 08:06

Most minden kártyáját ki kell teregetnie Ursula von der Leyennek

Azok után, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke nyilvánosságra hozta európai bizottsági biztosjelöltjeinek névsorát, amin szerepel Trócsányi László, aki sajtóinformációk szerint a humanitárius segélyezésért felelős portfóliót kapná, Gyévai Zoltán, a Bruxinfo főszerkesztője adott helyzetértékelést az InfoRádiónak. Kedden közlik a pozíciókat.
2019.07.25. 06:00

Nagyon bonyolult játék és feszültségek az Európai Unióban

Nem számíthat fajsúlyos portfólióra uniós biztosjelöltként Trócsányi László – mondta az InfoRádiónak a Bruxinfo brüsszeli irodájának igazgatója. Fóris György szerint a jelöltállítási folyamat is csúszhat a nemi kiegyenlítettség miatt.
2019.07.09. 15:55

Deutsch Tamás: a csúcsjelölti rendszer egy uniós homokozó

A V4-eknek saját érdekükben szorosan együtt kell működniük, Ursula von der Leyent pedig a jövő héten megtehetik az Európai Bizottság elnökének; Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában azt is mondta, Trócsányi Lászlóra komoly terület várhat EU-s biztosként.
2019.05.24. 16:13

EP-választás: listavezetők az InfoRádióban

Az InfoRádió interjút készített az induló pártok listavezetőivel az európai parlamenti választásokról. Trócsányi László (Fidesz-KDNP), Tóth Bertalan (MSzP-Párbeszéd), Dobrev Klára (DK), Cseh Katalin (Momentum), Vágó Gábor (LMP), Toroczkai László (Mi Hazánk Mozgalom), Thürmer Gyula (Munkáspárt), Döme Zsuzsanna (MKKP). (A Jobbik listavezetője nem kívánt élni a lehetőséggel.)
2019.05.15. 21:15

Trócsányi László: az EU szerkezetét és az európai társadalmakhoz való viszonyát is érinti a voksolás

Az európai parlamenti (EP-) választás nem hagyhatja érintetlenül az Európai Unió belső szerkezetét, az európai társadalmakhoz való viszonyát, és a kontinenst gyötrő problémákkal, például a migráció ügyével is sokkal hatékonyabban kell foglalkoznia - vélekedett az igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP listavezetője a Magyar Demokrata című hetilapnak adott, szerdán megjelent interjújában.
2019.05.02. 18:38

Trócsányi László: Európának szüksége van Magyarországra, Magyarországnak pedig Európára

A Kelet és Nyugat közötti mélyebb hasadás kialakulását kívánja megakadályozni Trócsányi László, a Fidesz európai parlamenti választási listavezetője, akit európai bizottsági tagságra is jelöltek. Az igazságügy-miniszter erről a Le Figaro című francia mértékadó jobboldali napilapnak beszélt, amely csütörtökön közölte az interjút. Trócsányi László szerint Európának szüksége van Magyarországra, Magyarországnak pedig Európára.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018