INFORÁDIÓ 
2020. január 24. péntek
Timót

tiszeker ágnes

2020.01.07. 13:33

A Magyar Antidopping Csoport kivesézte az ARD botrányfilmjét

Tiszeker Ágnes ügyvezető is látta már a súlyemelők állítólagos doppingolásáról és a sportágat övező korrupcióról készült filmet, amely szerinte nyilvánvaló tényeket hallgatott el és nem is bizonyítja egyetlen állítását sem.
2019.12.16. 06:00

Ijesztő hazai jelenségekről beszél a magyar doppingellenőrök vezetője

Idén 20 doppingesetet könyvelhet el a magyar sport. Az ügyek többsége még folyamatban van, de figyelmeztető jel, hogy az esetek jelentős részét nem lehet az étrend-kiegészítőknek tulajdonítani, hanem szándékos és tudatos volt a tiltott szerek használata - fejtette ki Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.
2019.07.23. 20:30

Botrány a vizes-vb-n - Lehet tiltakozni, de az igazságot nem tudja senki

A versenyzőknek hangot kell adniuk a doppinggyanús ügyek kapcsán - vélekedett a Szun Jang-ügyről az InfoRádióban Hargitay András korábbi úszókapitány. A Nemzetközi Sportdöntőbíróság még elítélheti Szun Jangot, aki ellen a vb-n vetélytársa az éremátadáskor tiltakozott - véli Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.
2019.02.03. 08:12

Többféle problémával is találkoztak már a magyar doppingellenőrök

A doppingellenőrzés egyik legnehezebb része továbbra is megtalálni és beazonosítani azokat a sportolókat, akik el akarnak bújni vagy meg akarják téveszteni az ellenőröket - jelezte az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője. A vizsgálatok nehézségei azután kerültek előtérbe, hogy sajtóhírek szerint a háromszoros olimpiai bajnok kínai úszó, Szun Jang megsemmisítette a leadott mintákat.
2018.06.25. 14:03

Új részletek az orosz doppingbotrányról

Csak konkrét bizonyítékok alapján lehet eltiltani sportolókat vagy játékosokat, bemondásra nem - hangsúlyozta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport ügyvezetője az orosz futballistákat ért doppinggyanúról.
2018.04.11. 14:28

Stresszoldóval bukott meg Pars Krisztián

Doppingvétsége miatt másfél éves eltiltást kapott Pars Krisztián. Az olimpiai bajnok kalapácsvető jövő júliusban térhet vissza. Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője annyit árult el, egy stresszoldó szert szedett a sportoló, akitől a Magyar Atlétikai Szövetség minden támogatást megvont.
2018.02.06. 18:48

Így áll a legújabb magyar doppingügy

A Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek a tiszta versenyzők védelme a legfontosabb, és a szervezet folytatja rendkívül szigorú doppingellenes programját - hangsúlyozta az InfoRádiónak Schmidt Gábor elnök. A sportvezető azután beszélt erről, hogy doppingvétség történt a sportágban, az érintett versenyzőről és részletekről azonban egyelőre nem hozható nyilvánosságra további információ. .
2017.12.10. 07:10

Oroszország nem bukott bele a doppingbotrányba

Nemzeti színek nélkül indulhatnak el a doppingbotrányba belebukott orosz sportolók a 2018-as téli olimpián. A Magyar Antidopping Csoport vezetőjét nem lepte meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése, miszerint nem a kollektív büntetést szabták ki Oroszországra.
2017.10.30. 08:15

Robbant a kínai doppingbomba az egyik német televíziónál

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője szerint nem volt várható, hogy Oroszország után Kína lesz a következő, ahol a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vizsgálatot indít az országot ért doppingvádak miatt.
2017.04.10. 20:07

Több pénz jut a doppingellenes harcra

Hétszáz doppingellenőrzést, ebből ötszáz vizelet- és kétszáz vérvizsgálatot végeznek a júliusi vizes világbajnokság alatt.
2017.02.16. 20:35

Hatalmas feladat vár a magyar doppingellenőrökre

Minden korábbinál nagyobb feladat vár a júliusi budapesti vizes világbajnokságon a magyar doppingellenőrökre - mondta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.
2017.02.16. 11:45

Tiszeker Ágnes is megszólalt a magyar hokis doppingügyében

Egyelőre sem a játékost, sem a tiltott szert nem nevezheti meg Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője a pozitív mintát adó magyar jégkorongos ügyében. Az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, előbb a sportolót hallgatják meg, után állnak a nyilvánosság elé.
2016.11.09. 12:32

Tiszeker: vihar a láthatáron

Az augusztusi riói olimpián levett doppingminták több mint felével semmit se lehet kezdeni - állítja Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018