INFORÁDIÓ 
2020. október 28. szerda
Simon, Szimonetta

teréz körúti robbantás

2019.03.12. 10:01

Legkorábban 30 év múlva szabadulhat a Teréz körúti robbantó

Életfogytiglani fegyházra ítélte a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás vádlottját többszörösen minősített emberölés és terrorcselekmény miatt a Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében.
2018.07.14. 09:59

Furcsa dolgot árult el a körúti robbantó apja

Hiába könyörög hónapok óta a Teréz körúti robbantással gyanúsított 24 éves P. László édesapja, fián nem hajlandók elvégezni egy speciális toxikológiai vizsgálatot.
2018.04.24. 09:14

Fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében

A bíró megállapította: a térfigyelő kamerák felvételein látható elkövetőről egyelőre nem tudják kétséget kizáróan kijelenteni, hogy az ügy vádlottja, P. László Gergely.
2018.03.19. 22:10

Szijjártó Péter: a biztonság a legfontosabb - a nap hírei

Évente 60 ezer tonna szintetikus gumit állít elő ősztől Tiszaújvárosban a Mol-csoport és egy japán cég. A biztonsághoz való jog garantálását nevezte a magyar kormány legfontosabb feladatának Genfben a külgazdasági és külügyminiszter. A vádlott távollétében folytatja a Teréz körúti robbantás miatt indult büntetőügyet a Fővárosi Törvényszék.
2018.03.19. 14:58

Botrány a körúti robbantó tárgyalásán

Tanúkihallgatások ismertetésével folytatódott ma reggel a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken.
2018.01.26. 06:59

Friss információk a Teréz körúti robbantó ügyében

Egy év négy hónappal a Teréz körúti merénylet elkövetése után, január 31-én bíróság elé áll P. László. A vád szerint azért támadt saját készítésű szöges bombával két rendőrre a fővárosban, hogy egymillió eurót követeljen a Belügyminisztériumtól, cserébe nem folytatja a pokolgépes támadásokat. Akár élete végéig is rács mögé kerülhet.
2017.12.13. 17:50

Új fejlemény a Teréz körúti robbantóról

Az elsőfokú ítélet kihirdetéséig fenntartják a Teréz körúti robbantással vádolt férfi előzetes letartóztatását - közölte a Fővárosi Törvényszék. Úgy tudni, már nem Szikinger István védi majd.
2017.12.08. 09:28

Kész a vádirat: ölni akart a Teréz körúti robbantó

Az elkövetőt előre kitervelten, aljas indokból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntette kísérletével, robbanóanyaggal és robbantószerrel visszaélés bűntettével, valamint terrorcselekmény előkészületének bűntettével vádolja az ügyészség.
2017.11.17. 06:16

Friss információk a Teréz körúti robbantóról

A Teréz körúti robbantás gyanúsítottját, P. Lászlót várhatóan előre kitervelten, aljas célból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérletével, valamint terrorcselekmény előkészületével fogja megvádolni a vádhatóság. P. ­Lászlóról két elmeorvosi vizsgálat is azt állapította meg, hogy a férfi büntethető - írja a Magyar Idők.
2017.09.05. 15:02

Fontos fejlemény a Teréz körúti robbantó ügyében

Befejezte a Teréz körúti robbantás nyomozását a Központi Nyomozó Főügyészség. Az ügyészség azt gyanítja, az elkövető P. László volt, aki azzal is fenyegetőzött, újra robbantani fog, ha nem kap egymillió eurót a Belügyminisztériumtól. A férfit akár életfogytig tartó fegyházbüntetésre is ítélhetik.
2017.08.25. 14:47

Durva fordulat a Teréz körúti robbantás ügyében

A Központi Nyomozó Főügyészség már terrorcselekmény előkészületének bűntettével is gyanúsítja a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját, aki egy millió eurót kívánt a Belügyminisztériumtól további robbantások elkövetésével fenyegetve megszerezni.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018