INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

tari annamária

2020.02.22. 17:16

Tari Annamária: a szülőnek nem kell versenyeznie az okostelefonnal

Az online élet odasimult az offline mellé, és minden szülőnek kell hozni egy döntést arról, hogy ő ezt a korszakot veszélyesnek tartja-e – mondja Tari Annamária. A pszichoanalitikus az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a családok kötelező médiastratégiájáról, az influencerek kezeléséről, az okoseszköz-elvonási tünetek kezeléséről, sőt arról is, hogy mi van, ha lemerül a telefon akkumulátora.
2019.09.21. 13:35

Influenszervilág: óriási a felelősség

A „szent amatőrök”, vagyis az influenszerek és a követőik úgynevezett paraszociális kapcsolatban vannak, amely érzélmi értékességét tekintve még a barátságot is felúlmúlhatja, ezért fontos, hogy a hírességek tisztában legyenek a felelősségükkel - vélekedett az InfoRádióban a téma szakértője, Tari Annamária pszichológus.
2018.06.24. 10:42

Mentális betegség a videojáték-függőség

Először vette fel a mentális zavarok közé a számítógépes játékfüggőséget az Egészségügyi Világszervezet, amely ezt sajátos elmeállapotnak nyilvánította. Tari Annamária pszichológus szerint ez fontos lépés. A szakértő az e-sportot is veszélyes terepnek nevezte.
2017.04.07. 17:55

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Antal Emese dietetikus, Ónodi-Szűcs Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára és Palkovics László az Emberi Erőforrások Minisztériuma oktatásért felelős államtitkára.
2017.03.24. 19:50

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Szepsy István és ifj. Szepsy István borászok, Enyedi Ildikó filmrendező és Nagy Zoltán Zsolt professzor, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikájának igazgatója.
2017.03.17. 18:04

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Szepsy István és ifj. Szepsy István borászok, Sebő Ferenc, Kossuth-díjas előadóművész, dalszerző, illetve Wéber Gábor Formula-1-es szakkommentátor.
2017.03.03. 17:35

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett Enyedi Ildikó filmrendező, Marton László, a Vígszínház főrendezője, Tari Annamária pszichológus és Mosányi Emőke, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatója.
2017.02.24. 18:49

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Enyedi Ildikó filmrendező, Tari Annamária pszichológus és Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára.
2017.02.17. 21:31

Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák

Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz többek között Tari Annamária pszichológus, Láng István az Országos Vízügyi Főigazgatóság Műszaki Irányító Törzs vezetője, illetve Borhi László történész, a magyar-amerikai kapcsolatok kutatója.
2017.02.17. 16:11

Tari Annamária: Csalódottságot és haragot okoz a virtuális világ

Az élet kizárólag pozitív – ezt az életérzést közvetíti az online tér. Ehhez képest nagy csalódás, amikor látszik a valóság. Ekkor lehet látni azt, ami időnként a Z-generáción látszik: a csalódottság átment haragba, és azt mondják, hogy erről nem volt szó – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Tari Annamária pszichológus.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018