INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

török gábor

2019.10.15. 15:52

Török Gábor: az ellenzékben oldódnak a pártkötődések, a konfliktusok nem

A vasárnapi önkormányzati választással a szavazók egy része üzenni akart a kormányoldalnak, és a történtekből a Fidesznek le kell vonnia a tanulságokat – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a politikai elemző. Hozzátette: ellenzéki oldalon az érdekellentétek nem szűnnek meg.
2019.10.14. 19:23

Török Gábor: meglepetés történt a választáson

A kép vegyes: a megyei közgyűlésekben a 2014-esnél is nagyobb a Fidesz előretörése, míg a nagyvárosokban jelentősen megerősödött az összefogó ellenzék – mondta a vasárnapi választásról a politikai elemző az InfoRádióban.
2019.07.30. 14:06

Török Gábor: az ország háromötödében egyáltalán nincs ellenzéki esély

A magyarországi települések nagy részében borítékolható a Fidesz győzelme az őszi önkormányzati választásokon Török Gábor politológus szerint, aki az InfoRádió Aréna című műsorában azt is elmondta, ellenzéki győzelmi esély csak Budapesten és néhány megyei jogú városban van. Orbán Viktor tusnádfürdői beszédét is elemezte.
2019.05.28. 17:00

Török Gábor: visszatér a kétosztatú pártrendszer

A centrális erőtér felbomlását és a két pártból álló rendszer visszatérését jelzi az európai parlamenti választás eredménye - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Török Gábor politikai elemző.
2018.12.28. 06:03

Török Gábor: amit az előválasztásból eddig láttunk, az inkább kabaré

Az európai parlamenti választásnak összeurópai szinten jelentős tétje van - mondta Török Gábor. A politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt Tarlós István főpolgármester esélyeiről, arról, hogy most nincs vezetője az ellenzéknek, és hogy mit okozhatnak a német és a francia politika változásai. A teljes beszélgetés szerkesztett változata.
2018.12.18. 08:02

Török Gábor: az EP-választás nehéz helyzet az ellenzék számára

Török Gábor szerint a Fidesz valószínűleg a leadott szavazatok felét megszerzi a jövő évi európai parlamenti választáson. Az ellenzék pártjai inkább csak az egymáshoz viszonyított sorrendjük megállapítására használhatják a májusi megmérettetést - tette hozzá a politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában.
2018.12.17. 18:34

Török Gábor a tüntetésekről és a jövő évi választásokról

Ez új fejlemény, amelynek csak sokára, először a jövő őszi önkormányzati választáson, majd a következő parlamenti választáson lehet jelentősége, de ostobaság lenne úgy tenni, mintha ez a változás nem látszana most éppen bekövetkezni - mondta Török Gábor politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában, a napok óta zajló ellenzéki tüntetéssorozattal kapcsolatban.
2018.06.12. 11:01

Török Gábor: Orbán Viktor nem csatát, hanem háborút nyert

Török Gábor szerint az ellenzék reménytelen helyzetbe került a választás után, Orbán Viktor hatalma pedig még sosem volt ilyen erős, mint most. A politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában kiemelte: az ellenzék már régóta nem képes saját témákkal felkerülni a politikai napirendre, és csak technikai kérdésekkel foglalkozik.
2018.04.09. 19:14

Török Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában

A politikai elemző az országgyűlési képviselő-választásról és az azután várható helyzetről beszélt az InfoRádióban. Szó volt az ellenzéki pártok belharcairól, a harmadik kétharmados választási győzelem európai politikai jelentőségéről, és többek között arról is, hogy a választók az elemző szerint az ellenzéket akarták leváltani.
2018.04.09. 13:10

Török Gábor: az ellenzék komoly válságára kell számítani

A Fidesznek sikerült új szavazókat behozni ahhoz képest, mint amire számítani lehetett – mondta az InfoRádiónak Török Gábor, politikai elemző. Hétfő este 18 órától Török Gábor lesz az InfoRádió Aréna című műsorának vendége.
2018.03.06. 15:36

Török Gábor: a választó ritkán osztja meg a szavazatát

Nem veszélytelen a szocialisták szövetsége a Párbeszéddel – vélekedett Török Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában. A politikai elemző szerint ha a jelenlegi ellenzéki erők lennének többségben a parlamentben, megkísérelnék a kormányalakítást. Az ellenzéki visszalépések pedig súlyos anyagi veszteséget jelentenének a kisebb pártoknak.
2018.03.06. 07:30

Török Gábor: nincs egyértelmű kihívó

Még mindig nincs egyértelmű kihívója ellenzéki oldalról Orbán Viktor miniszterelnöknek – vélekedett Török Gábor politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában.
2018.02.28. 12:10

Török Gábor: nem a Fidesz bukott meg

A legnagyobb hiba, amit valaki elkövethet egy kampányban, épp az, ha elkezd a stratégiáján bütykölni - mondta Török Gábor a 24-nek adott interjúban. A politikai elemző szerint az ellenzéken is nagy nyomás van.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018