INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 15. vasárnap
Enikő, Melitta

tóth bertalan

2019.06.14. 20:06

Szanyi Tibor utolsó figyelmeztetést kapott

Meglepte az MSZP-t, hogy a DK elindította Kálmán Olgát az ellenzéki előválasztáson - mondta az InfoRádióban a szocialisták elnöke. Tóth Bertalan továbbra is azt szeretné, ha Karácsony Gergely főpolgármester lenne, az MSZP-t nyilvánosan megtámadó Szanyi Tibort pedig utolsó figyelmeztetésben részesítették.
2019.05.26. 23:36

Tóth Bertalan: nem mond le az MSZP elnöksége

Kudarcnak tekinti az EP-választás eredményét, de a párt elnöksége nem mond le - jelentette be Tóth Bertalan, az MSZP elnöke. Azt is közölte, hogy szombaton dönt a párt választmánya az egyetlen mandátum gazdájáról.
2019.05.24. 16:13

EP-választás: listavezetők az InfoRádióban

Az InfoRádió interjút készített az induló pártok listavezetőivel az európai parlamenti választásokról. Trócsányi László (Fidesz-KDNP), Tóth Bertalan (MSzP-Párbeszéd), Dobrev Klára (DK), Cseh Katalin (Momentum), Vágó Gábor (LMP), Toroczkai László (Mi Hazánk Mozgalom), Thürmer Gyula (Munkáspárt), Döme Zsuzsanna (MKKP). (A Jobbik listavezetője nem kívánt élni a lehetőséggel.)
2019.03.28. 11:45

Tóth Bertalan: az MSZP beáll Puzsér Róbert mögé, ha ő nyeri az előválasztást

Közel a megállapodás az ellenzéki főpolgármester előválasztás második fordulójának minden érintett által elfogadható szabályairól – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az MSZP elnöke. Tóth Bertalan az EP-választással kapcsolatban elmondta: a Fidesz szerint mindenki bevándorláspárti, aki nem a Fidesz. Az MSZP szerint közösen kell megvédeni Európa határait.
2019.03.27. 16:44

Tóth Bertalan: beszélni fogok Karácsony Gergellyel

Kivizsgálja az MSZP elnöke Karácsony Gergely állítását, miszerint politikai háttéralkut kötött a Fidesz és az MSZP a fővárosi parkolási rendszerről. Erről Tóth Bertalan, a szocialisták elnöke, parlamenti frakcióvezetője beszélt az InfoRádióban.
2019.03.15. 13:59

MSZP: ma újra a sajtószabadságért kell küzdeni

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke szerint csakúgy, mint 1848-ban, most is a sajtószabadságért kell küzdeni Magyarországon, mivel a mai kormányzó pártok mindent megtesznek, hogy ne legyen szabad sajtó.
2019.01.09. 14:42

Tóth Bertalan: várhatóan nem lesz közös ellenzéki lista a következő választáson

Nem lesz közös ellenzéki lista az európai parlamenti választáson, az MSZP viszont együtt indul a Párbeszéddel – mondta a szocialista párt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Tóth Bertalan azt is elárulta: tavasz végére már valamennyi településen szeretnék bemutatni a párt által támogatott polgármester-jelölteket.
2019.01.08. 20:06

Tóth Bertalan: a cél az, hogy Tarlós Istvánnak egy ellenzéki kihívója legyen

Februárra összeállhat az MSZP és a Párbeszéd közös listája az EP-választásokra - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Szocialista Párt elnöke. Tóth Bertalan szerint, ha az ellenzék jól tudna szerepelni tavasszal, az komoly hangulati előnyt jelentene az őszi önkormányzati választásokon.
2018.12.13. 15:05

Bevállalta a parlamenti botrányt az MSZP

Tóth Bertalan pártelnök azt mondta, ők szervezték a szerdai parlamenti akciót, a szocialista képviselők vállalják tetteikért a felelősséget, mert jogellenesnek, törvénytelennek tartják azt az eljárást, mellyel átverték a túlóratörvényt az Országgyűlésen.
2018.11.10. 16:11

Összefog az MSZP és a Párbeszéd

Közös listát állít a két párt a jövő májusi, európai parlamenti választásra. Közleményük szerint az Európa-párti erők szövetségéhez várják további pártok, civil szervezetek, szakszervezetek csatlakozását.
2018.10.23. 14:54

MSZP-Párbeszéd: Nagy Imre visszaadta a hitet

Az MSZP és a Párbeszéd szerint Nagy Imre független és szabad Magyarországot akart, az ő szellemiségét meg kell őrizni, ezért a két párt mindent elkövet azért, hogy a mártír miniszterelnök szobra a budapesti Vértanúk terén maradhasson.
2018.09.27. 13:30

Előválasztáson keresne főpolgármester-jelöltet a baloldal

Közösen indul az európai parlamenti és az önkormányzati választáson az MSZP és a Párbeszéd – jelentették be a pártok vezetői az InfoRádió Aréna című műsorában. A két elnök előválasztáson szeretné megtalálni a legesélyesebb főpolgármester-jelöltet.
2018.06.29. 10:30

Két népszavazást kezdeményez az MSZP

Az MSZP "a közpénzek védelmében" két népszavazást kezdeményez - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője az elnökség előző napi döntéséről.
2018.06.20. 09:00

Tóth Bertalan: új pártközpontot alakít ki az MSZP

Szeptember végéig át akarja alakítani az MSZP szervezetét a párt hétvégén megválasztott elnöke. Tóth Bertalan az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: árnyékkormányt nem, de egy kabinetrendszert fel akarnak állítani, amelynek vezetői később komolyabb szerepet is vállalhatnak.
2018.06.19. 17:10

Tóth Bertalan: fel kell adni az egyéni érdekeket az önkormányzati választáson

Tóth Bertalan szerint az önkormányzati választásnál fel kell adni az egyéni és pártérdekeket, és helyben kell dönteni a legjobb jelöltek kiválasztásáról. A pártelnök nem látja reális esélyét annak, hogy az MSZP egyedül állítson főpolgármester-jelöltet, arról pedig, hogy együttműködés keretében, például a Párbeszéd társelnökét, Karácsony Gergelyt támogatnák, elmondása alapján még nem tárgyaltak.
2018.06.18. 20:44

Megrovást kapott Molnár Gyula

Megrovást kapott az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsától Molnár Gyula volt pártelnök - számolt be a döntésről Tóth Bertalan, a szocialista párt elnök-frakcióvezetője.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018