INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

szlávik jános

2020.05.03. 13:39

Szlávik János: vannak reményteli hírek az oltóanyag-fejlesztésről

Talán szeptemberben már elérhető lesz a világ számára egy vagy két hatékony oltóanyag a koronavírus ellen - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs vasárnapi sajtótájékoztatóján.
2020.04.22. 12:56

Kéz- és felületfertőtlenítőt kapott két budapesti kórház

Közel ötezer liter kéz- és felületfertőtlenítőt kapott két budapesti kórház; a Mol által legyártott folyadékokat szerda reggel szállították ki a Dél-pesti Centrumkórházba és a Szent János Kórházba. Szerdán további 20 kórházba visznek még a kéz- és felületfertőtlenítőből.
2020.04.21. 06:32

Szlávik János: nagyon sok beteg lesz még májusban

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője azt reméli, hogy júniusra "kifut" koronavírus-járvány, és őszre, legkésőbb jövő tavaszra rendelkezésre áll hatékony védőoltás a fertőzés ellen.
2020.03.05. 09:44

Új részletek az első magyarországi koronavírus-fertőzöttekről

Az egyik koronavírussal fertőzött iráni diák már több mint 10 napja Magyarországon volt, mire kiderült, hogy beteg – közölte a Dél-pesti Centrumkórház főorvosa. Szlávik János szerint a két beteggel kapcsolatba került személyeket még a csütörtöki nap folyamán értesíti a járványügyi hatóság a szükséges teendőkről.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018