INFORÁDIÓ 
2020. július 14. kedd
Örs, Stella

szijjártó péter

2020.07.14. 12:29

Új logisztikai központot épít a Lidl Magyarországon

Az élelmiszerlánc 35 milliárd forintos beruházásához a kormány 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő beruházás-ösztönzési támogatást nyújt - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
2020.07.07. 17:08

Szijjártó Péter: Közép-Európa az új világrend nyertesei közé kerülhet

A járvány lecsengését követően világgazdasági verseny indul a kapacitások újraelosztásáért, és a jó beruházási körülményeket, azaz alacsony adókat, politikai stabilitást és fejlett infrastruktúrát kínáló országok vonzereje megnő – fejtette ki a tárcavezető Lengyelországban.
2020.06.30. 19:59

Szijjártó: kössön új migrációs megállapodást Ankarával Brüsszel, ha kell

Kössön az Európai Unió új migrációs megállapodást Ankarával annak érdekében, hogy Törökország megfékezze a migrációt saját határán - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Ankarában, a török hivatali kollégájával, Mevlüt Cavusogluval folytatott egyeztetését követő sajtótájékoztatón.
2020.06.29. 22:16

Tovább bővül a családtámogatások rendszere - a nap hírei

Tovább bővül a családtámogatások rendszere – jelentette ki a családügyi államtitkár. A második negyedévben 4,1 százalékra nőtt a munkanélküliségi ráta. Csúsztatott iskolakezdést javasol a főváros ősztől a járvány elleni védekezés részeként. A nap legfontosabb hírei június 29-én.
2020.06.24. 17:34

Szijjártó Péter: létre kell hozni bizonyos egészségügyi stratégiai kapacitásokat

Jelentős egészségügyi és gazdasági kockázatokat jelentene egy újabb migrációs hullám, márpedig a koronavírus az illegális bevándorlás erősödését válthatja ki, minthogy a járvány a már egyébként is nehéz helyzetben lévő országokat sújtotta jobban - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter spanyol kollégájával szerdán közösen tartott madridi sajtótájékoztatóján.
2020.06.19. 13:04

Fontos ügyben szűnhet meg az uniós korlátozás

Jövő héten létrejöhet a megállapodás az Európai Bizottsággal az állami beruházásösztönzés uniós korlátozásának feloldásáról - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a versenyképességnövelő program pénteki szerződésátadó rendezvényén.
2020.06.17. 18:50

Szijjártó Péter: eljött a gazdasági védekezés időszaka – videó

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a járvány kezelése után eljött a gazdasági intézkedések ideje. Szijjártó Péter belgrádi hivatali partnerével való találkozóját követően azt mondta: a világjárvány nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági kérdés is.
2020.06.14. 15:07

Koronavírus - továbbra is vásárol védőfelszereléseket Magyarország

A járványügyi intézkedések lazításának folyamatossága csak akkor tartható fenn felelősséggel, ha közben a védekezéshez szükséges eszközök beszerzése is folyamatosan zajlik - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018