INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

szijjártó péter

2020.09.28. 18:35

Nagy beruházásban vesz részt a Mol a Tatár Köztársaságban

Tizenhárom millió dolláros beruházással gumibitumen gyártására alkalmas üzemet épít a Mol az oroszországi Tatár Köztársaságban, az ottani olajvállalattal együttműködésben - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután hivatalában Albert Karimovot, a Tatár Köztársaság miniszterelnök-helyettesét.
2020.09.28. 14:39

Jogállamiság - Új fegyvert aktivált a magyar és a lengyel külügyminiszter

Magyarország és Lengyelország "a liberális ideológiai véleményelnyomással" szembeni együttes fellépés érdekében közös összehasonlító jogi intézetet hoz létre - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn, miután fogadta lengyel kollégáját, Zbigniew Raut.
2020.09.15. 22:35

Több helyen is nő a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának mennyisége - a nap hírei

Több nagyvárosban, így Budapesten is növekszik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának mennyisége. Az elmúlt hetekben megnégyszereződött az Országos Mentőszolgálathoz beérkező Covid-teszt igények száma. Aláírták az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek, illetve Bahrein közötti békemegállapodást. A nap legfontosabb hírei szeptember 15-én.
2020.09.13. 21:30

Washingtonba utazik Szijjártó Péter - a nap hírei

Újabb 484 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, elhunyt négy krónikus beteg. Az alapjövedelem bevezetéséért indít kampányt a Párbeszéd. Elhunyt Keleti György volt honvédelmi miniszter. A nap legfontosabb hírei szeptember 13-án.
2020.09.13. 19:58

Washingtonban tárgyal Szijjártó Péter

Donald Trump amerikai elnök meghívására, egyedüli európai uniós miniszterként Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vesz az Izrael és az Egyesült Arab Emirátusok, valamint Bahrein közötti békemegállapodás aláírási ceremóniáján kedden a Fehér Házban. Az esemény alkalmával kétoldalú tárgyalásokat is folytat.
2020.09.07. 20:15

Elemző: kedvezőbbé válhat a helyzet a gázpiacon

Jobb alkupozíciót eredményezhet az orosz földgáz beszerzésével kapcsolatos tárgyalásokon is a Shell-lel bejelentett hosszú távú cseppfolyósgáz-vásárlási megállapodás - vélekedett Pletser Tamás, az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője az InfoRádióban.
2020.09.04. 11:36

Szijjártó Péter: történelmi gázvásárlási megállapodás született

Történelmi, hosszú távú gázvásárlási megállapodás született a Shell-lel, lekötötték a visszagázosításhoz szükséges kapacitásokat, ezzel mindkét feltétel teljesült a cseppfolyósított gáz (LNG) érkezéséhez a krk-i LNG terminálról - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
2020.09.03. 16:55

A Vatikánban egyeztetett Szijjártó Péter

A Vatikán tudja, hogy számíthat Magyarországra a bajba jutott keresztények közösségek segítésében - hangoztatta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön, miután Vatikánvárosban megbeszélést folytatott Paul Richard Gallagher érsekkel, szentszéki külügyminiszterrel.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018