INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla

szabados gábor

2019.05.16. 08:54

Bajnokok Ligája: záródnak az ajtók a magyarok számára

Sajtóértesülések szerint a korábban napvilágot látott terveknél is nagyobb mértékben épül majd a legerősebb nemzeti labdarúgó-bajnokságok sztárcsapataira a Bajnokok Ligája 2024-től. Szabados Gábor sportközgazdász ennek mozgatórugóira is rávilágított az InfoRádióban.
2018.01.03. 15:42

Mennyire reális Cristiano Ronaldo távozása?

Lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo elhagyhatja a Real Madrid labdarúgócsapatát, és visszatérhet a Manchester Unitedhez. Szabados Gábor sportközgazdász ismét felhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad a hasonló híreket készpénznek venni, egyúttal nem is lát reális esélyt a transzferre a január végéig tartó átigazolási időszakban.
2017.03.10. 15:55

Nincs esély a Puskás Stadion építési költségeinek megtérülésére

Reálisan nem elvárható, hogy itthon egy stadionberuházás költségei megtérüljenek, de arra törekedni kell, hogy a meccsnapokon kívüli események érdemben hozzájáruljanak a létesítmény működtetéséhez - mondta az InfoRádiónak Szabados Gábor sportközgazdász.
2016.10.11. 21:00

"Az a fontos, hogy a sportban meglegyen a helye a pénznek"

Beterjesztette a sporttörvény módosításának javaslatát a kormány, ez alapján átalakul a terület irányítási és finanszírozási rendszere. Szabados Gábor sportközgazdász szerint azt még nem tudni, hogy a sportszervezetek ezáltal egyszerűbben juthatnak-e pénzhez.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018