INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 30. szerda
Jeromos

szájer józsef

2019.12.02. 19:03

Lezsák Sándor és Szájer József kapta a Petőfi-díjat

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke és Szájer József európai parlamenti képviselő kapta idén a Petőfi-díjat. A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány és a Mol-csoport kitüntetését hétfőn adták át a Terror Háza Múzeumban.
2019.06.04. 17:36

Szájer József: a néppárti frakcióban marad a Fidesz, és nagy tervei vannak

Az Európai Néppárt EP-frakciójában marad a Fidesz, és fajsúlyos bizottságokban szeretnénk vezetők lenni - ezt Szájer József nyilatkozta az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában. Az európai parlamenti képviselő szerint kérdések alapján kötnek majd szövetségeket akár bal-, akár jobboldali pártokkal is.
2019.05.09. 10:19

Szájer József: Európa politikai, gazdasági, lelki és demográfiai válságban van

Szájer József szerint egyre többen követik Európában a magyar modellt. Úgy látja, a hagyományos nyugati politizálás alapjai felbomlóban vannak: az uniót többé nem lehet elitista módon, az emberek megkérdezése nélkül irányítani. A nemzetállamok és azokkal együtt az Európai Tanács szerepe megerősödik a május 26-i európai parlamenti választás – vélekedett az InfoRádióban a Fidesz EP-képviselője.
2019.03.05. 11:15

Szájer József gyógyírt ajánlott "a globalista utópizmus áfiumára"

A 2015-ös migrációs válság következtében eltűnni látszik a hagyományos bal- és jobboldali ellentét a világpolitikában, helyette a globalisták és a szuverenisták ellentétéről beszélhetünk – mondta Szájer József európai parlamenti képviselő a Várkert bazárban tartott előadásában. 
2019.02.05. 09:27

Szájer József: meg kell törni a baloldali diktatúrát

A Fidesznek is le kellett mondania dolgokról, el kellett viselnie a méltánytalan kritikákat azért, hogy az Európai Néppárt egységes maradjon – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Szájer József. A Fidesz EP-képviselője szerint a tavaszi európai parlamenti választáson nem elég bevándorlásellenesnek lenni, az is számít, hogy elhiszik-e az adott pártnak azt, amit megvalósítana.
2018.09.07. 15:06

Szájer József: végre Európáról szól az EP-választás

Most tudja a politika megmutatni, hogy cselekvőképes - mondja Szájer József a közelgő európai parlamenti választásokról. A Fidesz európai parlamenti képviselője örül, hogy végre európai témák mentén dönthetnek a választók, és reméli, hogy a kényelmes európai elitet rákényszeríti a változtatásra a szavazás eredménye. Az InfoRádió Aréna című műsorában elhangzott beszélgetés rövidített és szerkesztett változata.
2018.08.08. 12:23

Szájer József: ki kell lépni az olyan keretekből, amik az agyunkat uralták

Szájer József szerint a migráció lesz a jövő évi uniós választás fő témája. A Fidesz európai parlamenti képviselője az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy szerinte a közép-európai országok összefogása egyre jelentősebb erőt képvisel a kontinensen.
2017.10.28. 19:23

Szájer József: Nyugat-Európa az önfeladás állapotában van

Nyugat-Európa az önfeladás állapotában van, de Magyarországot nem kényszeríthetik erre, "ha meg akarjuk védeni Magyarországot, határozottan a sarkunkra kell állnunk" - jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő a nemzeti konzultációról szóló szombati lakossági fórumon Egerben.
2016.09.19. 21:10

Szájer József: Szövetségest veszítünk a Brexittel

Az Európai Néppárt parlamenti frakciójának alelnöke szerint a magyar országgyűlési többségnek megvan a lehetősége olyan jogszabályalkotásra, amely adott esetben könnyebbé tenné a Nagy-Britanniából az EU-tagság miatt távozó cégek Magyarországra csábítását. Szájer József az InfoRádió Aréna című műsorában úgy fogalmazott: a magyarok sok csínybe mentek bele a britekkel.
2016.08.23. 21:09

Szájer: a szabadságért minden nap meg kell küzdeni

A szabadság nem állapot, hanem folyamat: azért minden nap meg kell küzdeni, nem kapjuk ingyen - hangoztatta Szájer József európai parlamenti képviselő a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából szervezett séta utáni megemlékezésen, kedden Budapesten.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018