INFORÁDIÓ
2021. május 17. hétfő
Paszkál

spéder zoltán

2021.04.08. 14:50

Kettős céllal szállt be az MCC a Libri-Bookline Csoportba

Március 24-én a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány lett a Spéder Zoltán közvetett tulajdonába tartozó Libri-Bookline Csoport stratégiai kisebbségi tulajdonosa. Az adásvétel felveti annak lehetőségét is, hogy a vállalatcsoport a Kárpát-medencében is terjeszkedjen – mondta az InfoRádiónak az alapítvány Üzleti Ismeretek Műhelyének vezetője.
2018.09.17. 19:33

Új tulajdonosai vannak az egyik legnagyobb magyar internetes médiacsoportnak

Spéder Zoltán eladta a cemp-x Online Zrt-ben, az egyik legnagyobb magyar internetes médiavállalatban lévő tulajdonrészét Ziegler Gábornak és Oltyán Józsefnek - közölték a felek. Így vevők közvetett tulajdonába került egyebek mellett a napi.hu, blog.hu, a femina.hu, a divany.hu, a totalcar.hu, a port.hu sajtótermék is. Ezzel egyidejűleg Bodolai László eladta a NP Nanga Parbat 17. Zrt.-ben - az Index.hu Zrt. tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány alapítója - lévő kizárólagos tulajdonát, melyet 50-50 százalékos arányban az új tulajdonoshoz került cemp-x online Zrt. és a CEMP SH Kft. vásárolt meg. A tranzakcióról mindhárom érintett fél közleményt adott ki.
2016.11.06. 19:25

Rekordösszegű sérelemdíjat fizethet a TV2

Összesen 5,7 millió forintos sérelemdíjat ítélt meg Spéder Zoltánnak a Fővárosi Törvényszék a TV2 Tényekben róla közölt riport miatt. A tévécsatornának emellett főműsoridőben kell bocsánatot kérnie Spéder Zoltántól.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018