INFORÁDIÓ
2021. május 9. vasárnap
Gergely

soltész miklós

2020.08.22. 14:23

Soltész: ne hagyjuk, hogy elrabolják az értékeinket!

Szent István nyugati szövetségkötésének szimbóluma a szivárvány zászlaja az Ószövetségből és a Szűz Máriát jelképező 12 csillag, ami az Európai Unió zászlajában is szerepel, de ezeket az értékeinket most el akarják rabolni tőlünk - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton a Zala megyei Pölöskén.
2020.04.25. 20:01

Soltész Miklós: Fontos az idősotthonok vezetőinek és fenntartóinak együttműködése

Fontos az együttműködés az idősotthonok fenntartói és az intézményvezetők között a koronavírus-fertőzés megelőzésében, valamint az otthonok vezetősége és az ott dolgozók között is - mondta Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnöke szombaton Dabason.
2019.11.27. 19:10

Ferenc pápával találkozott Soltész Miklós

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára hivatalos római látogatása során november 27-én részt vett a pápa szokásos szerdai általános kihallgatásán a Szent Péter téren, majd személyesen is találkozott az egyházi vezetővel.
2019.02.16. 15:23

Soltész: nemet mondunk a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre

A magyar kormány nemet mond arra a nemzetközi munkaerő- és emberkereskedelemre, amely az Afrikában született gyermekekkel akarja pótolni az európai gyermekhiányt - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Budapesten, a Protestáns Fórum rendezvényén.
2018.03.24. 13:55

Még 50 ezer aláírás hiányzik az egymillióhoz

Európa szegényebb lesz, ha egyetlen kisebbség is elvész - hangsúlyozta az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton Gárdonyban, ahol a hazai nemzetiségek képviselőivel közösen aláírta a Minority SafePack - Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés támogató ívét.
2017.01.07. 15:31

Akik soha nem tértek vissza a málenkij robotból

A málenkij robot (szovjet kényszermunka-táborok) áldozatainak emlékét őrizni és ápolni kell, a megemlékezés egyúttal figyelmezetés, hogy békében csak a keresztény értékek megőrzésével lehet élni - mondta Soltész Miklós szombaton Gyulán, a németajkúak málenkij robotra hurcolásának 72. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen.
2016.12.18. 11:41

Soltész: 54 milliárd forint az egyházi oktatási intézményeknek

A költségvetés év végi technikai zárásával a kormány döntése nyomán 54 milliárd forint többletforrást kapnak az egyházi oktatási intézmények szerte az országban - jelentette be Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.
2016.11.28. 15:04

Soltész Miklós: sikerült áttörni a falakat

Néhány éve még támadások értek mindenkit, aki a családról mint értékről beszélt, mára azonban "sikerült áttörni a falakat" és központi témává tenni a gyermekvállalást és a családpolitikát - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.
2016.11.07. 16:20

Egyszerűsödhet a civil szervezetek működtetése

A jövőben egyszerűbbé válhat az egyesületek, alapítványok bejegyzési, illetve változásbejegyzési eljárása - jelentette be Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.
2016.08.29. 13:25

Gyermekközpontú új hittankönyvet adott ki a Mazsihisz

Modern és gyermekközpontú, rejtvényeket és sok rajzot tartalmaz az az új hittankönyv, amelyet a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége adott ki a kormány támogatásával. Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil kapcsolatokért felelős államtitkára azt mondta, az új hittankönyvet hasznosan forgathatják azok a gyerekek is, akik nem kapnak vallásos nevelést, vagy más felekezethez tartoznak.
2016.06.29. 17:20

Soltész: a kereszténység megőrzésén múlik Európa jövője

A kereszténység megőrzésén múlik Európa jövője, téved és rombolást hoz az európai nemzeteknek az, aki úgy képzeli, hogy a bevándorlók, a betelepítések jelentik a jövőt - hangoztatta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán Székelyvarságon, ahol a felújított római katolikus templom újjászentelésén mondott beszédet.
2016.04.02. 11:48

Soltész: nem a muszlim radikálisokra

Európa háborúban áll, hazánk nem akar iszlamista diktatúrát - nyilatkozta a Magyar Hírlap szombati számában Soltész Miklós.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018