INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

schöpflin györgy

2019.05.15. 18:53

Így oszthatják szét a brit mandátumokat az unióban a brexit után

A brexit után a lakosságszám és a májusi választás eredménye alapján osztanak szét a tagállamok között 27 brit mandátumot abból a 73-ból, amit a szigetország szerez, nem írnak ki időközi választást - tudta meg az InfoRádió az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának magyar tagjától.
2019.05.14. 20:15

Schöpflin György: a britek "zombi képviselőket" küldenek az EP-be

Nagy-Britannia is részt vesz az európai parlamenti választáson, dacára annak, hogy a szigetország lakói egy népszavazáson úgy döntöttek: kilépnek az unióból. Az erről szól megállapodást azonban nem tudták tető alá hozni, ezért néhány nap múlva 73 képviselőt küldenek annak a közösségnek a törvényhozásába, amelynek nem akarnak a tagjai lenni. Az InfoRádió utánajárt, hogy mi lesz az új brit EP-mandátumok sorsa.
2018.10.29. 18:24

Schöpflin György: a Néppárt elfogadta Orbán Viktor álláspontját

Alkotmányos válság alakulhat ki Nagy-Britanniában a brexit miatt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Schöpflin György. Az Európai Néppárt kiáll Orbán Viktor mellett, és a Fidesz nem hagyja el a pártcsaládot – véli a párt európai parlamenti képviselője, aki a pártcsaládon belüli feszültségekről is beszélt.
2017.10.03. 13:57

"Mintha a britek egy másik bolygón élnének"

Még nem sikerült megfelelő mértékű előrelépést elérni az Egyesült Királyság uniós kiválásának feltételeiről szóló tárgyalásokon ahhoz, hogy meg lehessen kezdeni az egyeztetést a kereskedelmi kérdésekről - szögezte le nagy többséggel elfogadott, keddi határozatában az Európai Parlament (EP).
2017.09.15. 17:07

Széll Tamás Európai Polgár díjat kap

Széll Tamás séfet Európai Polgár díjjal tüntetik ki péntek este. A felterjesztő, Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője az InfoRádióban azt mondta: a Bocuse d'Or versenyen többször is kiemelkedően szereplő séf munkássága révén az európai polgárság jövőjét is szolgálja.
2016.11.25. 18:01

Hétvégi műsor az InfoRádióban - Arénák

Az InfoRádióban a hétvégén mások mellett hallható lesz Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője, Schiffer András ügyvéd, a Lehet Más a Politika korábbi társelnöke, illetve Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, egyetemi tanár.
2016.11.18. 18:39

Schöpflin György: lehet, hogy a demokráciát meg kell menteni a liberálisoktól

Ha a liberálisok úgy gondolják, hogy csak ők képviselik a demokráciát, akkor a demokrácia nagy bajban van. Lehet, hogy a demokráciát meg kell menteni a liberálisoktól, de nem a liberalizmustól – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Schöpflin György, a Fidesz európai parlamenti képviselője.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018