INFORÁDIÓ 
2020. július 11. szombat
Lili, Nóra

patai mihály

2020.03.02. 18:40

Azonnali átutalás - itt a menetrend a folytatásra

Sikeresen indult hétfőn az azonnali átutalási rendszer, amely dinamizálja a magyar gazdaságot - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) sajtótájékoztatóján Budapesten Patai Mihály, a jegybank alelnöke.
2019.11.14. 19:08

Tőzsdére vinnék a tőzsdét - hetilapszemle

A Figyelőben a interjút olvashatnak Patai Mihállyal, a Magyar Nemzeti Bank alelnökével, a Mandinder az abortusszal és életvédelemmel kapcsolatos vitákat és dilemmákat mutatja be, míg a HVG az iráni atomprogramról közöl összeállítást.
2019.09.10. 16:12

Később lépnek életbe a radikális banki változások

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa további 12 hónap felkészülési időt engedélyezett szolgáltatók számára az úgynevezett erős ügyfélhitelesítés bevezetésére, tekintettel a fejlesztési folyamatok időigényére - mondta Patai Mihály, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke.
2019.05.21. 14:02

Patai Mihályt tőzsdeelnöknek választották

Patai Mihályt, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét választotta meg a Budapesti Értéktőzsde új elnökének a BÉT közgyűlése kedden, a vezérigazgató továbbra is Végh Richárd - közölte a tőzsde.
2019.04.05. 19:29

A bankszövetség az elmúlt 30 évet értékelte

A bankrendszer és a kormányzat közös érdeke a fenntartható, kiszámítható gazdasági növekedés - hangsúlyozták a Magyar Bankszövetség megalakulásának 30. évfordulója alkalmából tartott nemzetközi konferencia előadói pénteken.
2019.03.13. 10:54

Patai Mihály lehet a jegybank alelnöke

Orbán Viktor miniszterelnök Patai Mihály jegybankalelnöki kinevezésére kíván javaslatot tenni Áder János államfőnek - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
2018.05.11. 15:08

A gazdasági élet csúcsvezetői az Arénában: így látják az ország helyzetét

A magyar gazdaság jövője a versenyképességtől függ - ebben egyetértettek a legfontosabb gazdasági szereplők, de eltérően ítélték meg, hogy ezt hogyan lehetne erősíteni. Az InfoRádió Aréna című műsorában a napokban a MOL elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke és az OTP Bank elnök-vezérigazgatója is beszélt a jövőről.
2018.05.03. 17:26

Patai Mihály: a bankárok született opportunisták

A magyar bankrendszer az idén kerülhet normális pályára, az új kormánytól kiszámíthatóságot remél, és a versenyképesség növelését várja, nem látja túlfűtöttnek a hazai hitelpiacot, és bizalmi alapon győzné le a bankrendszeren kívüli pénzügyi szolgáltatókat - mondta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke, az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója. Az elmúlt napokban a gazdasági élet jelentős szereplői voltak az InfoRádió Aréna című műsorának vendégei. A beszélgetések szerkesztett, rövidített változatát egy sorozatban közöljük.
2018.04.24. 16:01

Patai Mihály: Sikeres évet zárt a magyar bankrendszer

Jelentős tisztuláson ment keresztül az elmúlt években a magyar bankrendszer, amely a korábbinál sokkal jobban artikulálja a fogyasztók érdekeit - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Bankszövetség elnöke, az UnicreditBank elnök-vezérigazgatója. Patai Mihály azt is elmondta, hogy nagyon sikeres évet zárt a magyar bankrendszer tavaly.
2016.06.02. 15:01

Szabó Levente: Súlyos tévedéseket tartalmaz Demján és Patai levele

Súlyos szakmai és tárgyi tévedéseket tartalmaz Demján Sándor nyílt levele a takarékszövetkezeti integrációról - mondta a Takarékbank vezérigazgatója az InfoRádiónak. Szabó Levente elmondta azt is, hogy Patai Mihály levele is váratlanul érte a szektor tagjait, annál is inkább, mivel azt a Bankszövetségnél semmilyen egyeztetés nem előzte meg.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018