INFORÁDIÓ 
2021. január 20. szerda
Fábián, Sebestyén

parragh lászló

2020.10.29. 14:03

2024-ig Parragh László marad az MKIK elnöke

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) küldöttgyűlésén a 127 küldött - nyílt szavazáson - ellenszavazat nélkül, 19 tartózkodás mellett ismét Parragh Lászlót választotta meg a köztestület elnökének.
2020.06.17. 07:06

Hozzányúlhatnak a katához

Felülvizsgálná a kisadózó vállalkozások tételes adójának, a katának a jelenlegi szabályozását a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), megakadályoznák, hogy egyes munkáltatók katásként alkalmazzák a valójában munkaviszonyban dolgozó alkalmazottakat - mondta Parragh László, az MKIK elnöke a Magyar Nemzetnek, hangsúlyozva. hogy a módosítás a gazdaság érdekét szolgálná, a katásokat nem érné hátrány.
2020.02.12. 06:00

Az iparkamara elnöke nem köntörfalaz: ideje újragondolni a rendszert

Igazságtalannak tartja az iparűzési adó jelenlegi rendszerét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László szerint versenyképesebbé kell tenni a magyar adórendszert. Az MKIK elnöke mindezt arra reagálva mondta, hogy a Nemzeti Versenyképességi Tanács azt javasolta, szűnjön meg az iparűzési adó feltöltési kötelezettsége, emellett a cégek két más módszerrel is csökkenthetnék iparűzési adó alapjukat. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége is üdvözli a módosítás tervezetét.
2019.03.27. 15:46

Indul az újabb országos konzultáció

Országos konzultációs sorozatot indít az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) többek között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) közösen a magyar mikro, kis- és közepes vállalkozások (kkv) helyzetének, fejlesztési lehetőségeinek megismerésére - jelentette be György László, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.
2019.03.02. 11:00

Hallgassa meg egy helyen a gazdasági évadnyitó beszédeit!

Idén is megtartották a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szokásos gazdasági évnyitó rendezvényét Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Varga Mihály pénzügyminiszter és Orbán Viktor miniszterelnök részvételével. A rendezvényt Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg.
2019.02.27. 11:37

Orbán Viktor: az Európai Unió öt legjobb országa közé kell kerülnünk

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évadnyitó rendezvényén a miniszterelnök meghirdette 6 pontját, mint mondta, 5 millió dolgozó ember Magyarországát szeretné látni. A kormányfő felszólalása előtt a jegybank elnöke és a pénzügyminiszter is beszélt, mindketten nagy reformokat ígértek.
2019.02.27. 10:20

Matolcsy György 330 pontos programot hirdetett meg

Az osztrák fejlettségi és életszínvonal 2030-ra akkor elérhető, ha 2 százalékos fejlődési előnye van Magyarországnak Németországgal és Ausztriával szemben - fogalmazott a jegybankelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szerdai gazdasági évadnyitóján.
2018.07.11. 10:52

Felével emelkedhet egy fontos adó

Jövőre még nem változik a kisadózó vállalkozások tételes adója, de az MKIK elnöke szerint szükség lenne az emelésre.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018