INFORÁDIÓ
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma

parragh lászló

2021.02.17. 17:08

Parragh László: a helyreállás ugyanolyan gyors lesz, mint az összeomlás volt

Március közepén-végén már elérhetik a vállalkozások a miniszterelnök által bejelentett 10 millió forintos ingyenhitelt, és korlátozás nélkül felhasználhatják majd – mondta Parragh László az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszélt az újraindulás utáni munkaerőhiányról, az építőipar lakmuszszerepéről és arról is, hogy miért nem engedik el a kamarai tagdíjat.
2020.10.29. 14:03

2024-ig Parragh László marad az MKIK elnöke

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) küldöttgyűlésén a 127 küldött - nyílt szavazáson - ellenszavazat nélkül, 19 tartózkodás mellett ismét Parragh Lászlót választotta meg a köztestület elnökének.
2020.06.17. 07:06

Hozzányúlhatnak a katához

Felülvizsgálná a kisadózó vállalkozások tételes adójának, a katának a jelenlegi szabályozását a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), megakadályoznák, hogy egyes munkáltatók katásként alkalmazzák a valójában munkaviszonyban dolgozó alkalmazottakat - mondta Parragh László, az MKIK elnöke a Magyar Nemzetnek, hangsúlyozva. hogy a módosítás a gazdaság érdekét szolgálná, a katásokat nem érné hátrány.
2020.02.12. 06:00

Az iparkamara elnöke nem köntörfalaz: ideje újragondolni a rendszert

Igazságtalannak tartja az iparűzési adó jelenlegi rendszerét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László szerint versenyképesebbé kell tenni a magyar adórendszert. Az MKIK elnöke mindezt arra reagálva mondta, hogy a Nemzeti Versenyképességi Tanács azt javasolta, szűnjön meg az iparűzési adó feltöltési kötelezettsége, emellett a cégek két más módszerrel is csökkenthetnék iparűzési adó alapjukat. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége is üdvözli a módosítás tervezetét.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018