INFORÁDIÓ 
2019. december 13. péntek
Luca, Otília

parlamenti választás

2019.10.30. 21:41

Ítélet született egy 2014-es választási hamisítási ügyben

A Kecskeméti Törvényszék hamis magánokirat felhasználása miatt - nem jogerősen - nyolcvan óra könnyű fizikai munkára ítélt egy 46 éves nőt, aki Kalocsán indult a 2014-es parlamenti választáson a Magyarországi Cigány Párt egyéni képviselőjelöltjeként.
2019.10.07. 07:58

Győztek a szocialisták Portugáliában

A kormányzó szocialisták győztek a portugál parlamenti választásokon vasárnap, de csakúgy, mint négy évvel ezelőtt, most sem lesz abszolút többségük a törvényhozásban.
2017.10.20. 07:22

Alig változtatták az eredményeket a levélszavazatok

A várakozásoknak megfelelően a csütörtökön feldolgozott levélszavazatok alig módosították a vasárnap lebonyolított ausztriai parlamenti választás előzetes végeredményét - erről tájékoztatott Wolfgang Sobotka, az osztrák belügyi tárca vezetője késő esti sajtótájékoztatóján.
2017.10.14. 14:18

A távozó kancellár a jobboldali koalíciótól óv

Christian Kern leköszönő osztrák kancellár, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) vezetője pártjának szombati kampányzáró rendezvényén óvott attól, hogy a másnapi parlamenti választások eredményeként a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) és az attól jobbra álló Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) koalíciója jöjjön létre.
2017.10.14. 11:53

Ausztriában nyílt a verseny

Még nem dőlt el a vasárnapi parlamenti választás Ausztriában, nem tudni, hogy milyen ténylegesen megvalósítható koalíciós megoldások kínálkoznak majd - írták az osztrák lapok egy nappal a voksolás előtt, részvételre buzdítva olvasóikat.
2017.06.08. 16:50

Hatalmas a tét Nagy-Britanniában

Reggel megkezdődtek az előrehozott parlamenti választások Nagy-Britanniában. A következő órák nagy tétje az lesz, hogy vajon a konzervatívoknak tényleg sikerül-e olyan földcsuszamlásszerű győzelemmel kormányt alakítani és parlamenti többséget szerezni, mint amire másfél hónappal ezelőtt vártak – mondta az InfoRádiónak Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense.
2017.04.26. 16:40

Elindult Marine Le Pen mentelmi jogának felfüggesztése

Elindította az Európai Parlament (EP) szerdán azt az eljárást, amely Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front elnöke és államfő-jelöltje mentelmi jogának felfüggesztését eredményezheti uniós források felhasználása során elkövetett állítólagos szabálytalanságok miatt - jelentette be Antonio Tajani, az Európai Parlament (EP) elnöke.
2016.10.15. 09:22

Ezúttal sem marad el a választási csalás Afganisztánban?

Parlamenti választásokat tartanak Afganisztánban szombaton. A jelenlegi törvényhozás mandátuma tavaly júniusában lejárt, azonban az elnök ezt rendeletben meghosszabbította az új választásokig időpontjáig, mivel komoly vita alakult ki a választási reformról.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018