INFORÁDIÓ 
2020. február 19. szerda
Zsuzsanna

orbán balázs

2020.02.14. 10:15

Meg is van, mikor indul a következő nemzeti konzultáció

Benne a gyöngyöspatai romák kártérítési ügyével, a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatos eljárással, a "börtönbiznisszel", valamint a bírók függetlenségével kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.
2019.09.05. 14:26

Vizsgálat indult az irgalmatlan bűz miatt

Noha Orbán Balázs egy levélre hivatkozva megnevezte, ki okozta az augusztusi, Budapest-környéki bűzt, kiderült, hogy egy állevél alapján tette ezt. Belső vizsgálat indult.
2019.03.29. 10:15

Orbán Balázs: folyamatosan zsugorodik a Néppárt

A magyar kormánypárt nem azt a politikát szeretné képviselni, amit jelenleg az Európai Néppárt képvisel – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Orbán Balázs. A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a migráció problémája az Európai Unió és benne Magyarország számára a 21. század egyik legnagyobb sorskérdése lesz.
2018.07.11. 11:36

Orbán Balázs: az EU-val való viszony belpolitika

Az egész kormányzási logika átalakul azzal, hogy a miniszterelnök közvetlen irányítása alatt három szervezeti egység működik – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára. Orbán Balázs a dél-budai kórházberuházásról és a legutóbbi uniós csúcsról is beszélt.
2017.02.12. 09:11

Orbán Balázs: a máltai csúcs fejleménye a magyar álláspont visszaigazolása lehet

A Migrációkutató Intézet tanulmánya szerint az unió történetében mérföldkő a máltai csúcstalálkozó, de ez Magyarországnak is fontos momentum, mivel a máltai nyilatkozat a külső határok megerősítését célzó és a biztonsági szempontokat előtérbe helyező magyar álláspont visszaigazolása lehet - mondta az InfoRádióban Orbán Balázs, a szervezet igazgatója.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018