INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

orbán balázs

2020.06.22. 18:45

Orbán Balázs: ragaszkodunk a kapott részvénypaketthez

Nem tervezi értékesíteni a nemzeti tehetséggondozási feladatokkal megbízott Mathias Corvinus Collegium vagyonkezelői alapítványa a program működtetésére a tulajdonába került Mol és Richter részvényeket - szögezte le Orbán Balázs kuratóriumi elnök.
2020.06.11. 13:49

Orbán Balázs: elvárható, hogy Budapest is támogassa a szegényebb településeket

Indokolt a szolidaritási hozzájárulás fizetésének megváltoztatása, Budapest működése stabil, elvárható, hogy a többi önkormányzathoz hasonló képlet alapján támogassa a kevésbé tehetős önkormányzatokat - nyilatkozta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára. Közben Karácsony Gergely arról írt, hogy már idén elvennének közel 12 milliárd forintot Budapesttől.
2020.05.07. 16:09

Orbán Balázs: a turisztikai határnyitás a legnehezebb kérdés

A teljes határforgalom megnyitása az utolsó intézkedések között lehet – mondta Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a lélegeztetőgép-helyzetről, a kiskunhalasi járványkórházról és a nemzeti elit képzéséről is.
2020.03.24. 08:31

Elhúzódó, negyedévnél hosszabb járványhelyzetre készül a kormány

A parlament ülésezőképességének fenntartásával indokolta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az ATV-n, hogy időkorlát nélkül fogadtatnák el a felhatalmazási törvényt. Szerinte 3 hónap múlva még nem leszünk túl a járvány csúcspontján.
2020.02.14. 10:15

Meg is van, mikor indul a következő nemzeti konzultáció

Benne a gyöngyöspatai romák kártérítési ügyével, a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatos eljárással, a "börtönbiznisszel", valamint a bírók függetlenségével kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.
2019.09.05. 14:26

Vizsgálat indult az irgalmatlan bűz miatt

Noha Orbán Balázs egy levélre hivatkozva megnevezte, ki okozta az augusztusi, Budapest-környéki bűzt, kiderült, hogy egy állevél alapján tette ezt. Belső vizsgálat indult.
2019.03.29. 10:15

Orbán Balázs: folyamatosan zsugorodik a Néppárt

A magyar kormánypárt nem azt a politikát szeretné képviselni, amit jelenleg az Európai Néppárt képvisel – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Orbán Balázs. A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a migráció problémája az Európai Unió és benne Magyarország számára a 21. század egyik legnagyobb sorskérdése lesz.
2018.07.11. 11:36

Orbán Balázs: az EU-val való viszony belpolitika

Az egész kormányzási logika átalakul azzal, hogy a miniszterelnök közvetlen irányítása alatt három szervezeti egység működik – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára. Orbán Balázs a dél-budai kórházberuházásról és a legutóbbi uniós csúcsról is beszélt.
2017.02.28. 22:07

Orbán 5 százalékos növekedést tűzött ki célként - a nap hírei

A miniszterelnök szerint a következő években a 3-5 százalékos sávban kell lennie a gazdasági növekedésnek. Szerdán kerülnek forgalomba az új 2 ezer és 5 ezer forintos bankjegyek. A tervek szerint március 15-ig birtokba vehetik az úszók a Duna Arénát – jelentette ki a budapesti fejlesztések kormánybiztosa.
2017.02.12. 09:11

Orbán Balázs: a máltai csúcs fejleménye a magyar álláspont visszaigazolása lehet

A Migrációkutató Intézet tanulmánya szerint az unió történetében mérföldkő a máltai csúcstalálkozó, de ez Magyarországnak is fontos momentum, mivel a máltai nyilatkozat a külső határok megerősítését célzó és a biztonsági szempontokat előtérbe helyező magyar álláspont visszaigazolása lehet - mondta az InfoRádióban Orbán Balázs, a szervezet igazgatója.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018