INFORÁDIÓ 
2020. október 21. szerda
Orsolya

operatív törzs

2020.10.20. 11:36

Müller Cecília: fertőtlenítő nagytakarítás jön az iskolákban

Még a honvédséget is bevetik az őszi szünetben, hogy fertőtlenítsék az érintett oktatási intézményeket – jelentette be az operatív törzs. Minden adat emelkedő tendenciát mutat, ismét a járványgörbe ellaposítása a cél. Közben fehér ruhás csalók jelentek meg, akik hatósági fertőtlenítésre hivatkozva próbálnak meg bejutni ingatlanokba.
2020.10.19. 22:05

Illetékmentesek lesznek a csokkal vásárolt ingatlanok - a nap hírei

Az országos tisztifőorvos szerint Magyarország a fertőzöttség tekintetében a középmezőnyben van Európában. Teljes illetékmentességet kapnak azok, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel vásárolnak új vagy használt ingatlant. Megválasztotta az Országgyűlés Varga Zsolt Andrást a Kúria elnökének. A nap legfontosabb hírei október 19-én.
2020.10.19. 11:52

Müller Cecília: nem kötelező a szájmaszkviselés az iskolában

A lélegeztetőre került magyar betegek fele meggyógyul, ez nemzetközi összevetésben is jó arány - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői tájékoztatóján, ahol az is elhangzott, a temetőkben is ajánlott a maszkviselés, illetve hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ "repertoárja" is bővült.
2020.10.14. 11:47

Operatív törzs: október 23-án nem lesznek központi ünnepségek

A csoportosulások elkerülése érdekében a zászólfelvonáson és a díjátadásokon kívül nem lesznek központi ünnepségek október 23-án – jelentette be az operatív törzs tájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos. Beszélt arról is, hogy ezer egészségügyi dolgozót vezéltek már más intézménybe avédekezés érdekében, és hogy 52 idősotthonban jelent már meg a koronavírus.
2020.10.12. 22:18

Egyszerűbb és gyorsabb Covid-tesztet kérni - a nap hírei

Elektronikus mintavételi űrlapot fejlesztett ki az országos mentőszolgálat a Covid-tesztek igénylésére. Csaknem 3 milliárd forintos orvostechnológiai eszközfejlesztés valósul meg az Országos Onkológiai Intézetben. Elmarad idén a Vörösmarty téri karácsonyi vásár a koronavírus-járvány miatt. A nap legfontosabb hírei október 12-én.
2020.10.12. 11:21

Müller Cecília: már 45 idősotthonban jelent meg a koronavírus

Az Országos Mentőszolgálat kifejlesztett egy elektronikus mintavételi űrlapot, amellyel sokkal egyszerűbb és gyorsabb a mintavétel megrendelése – jelentette be Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői tájékoztatóján. Az is kiderült, hogy 45 időseket gondozó intézményben 542 fertőzött van, 130 lakót kezelnek kórházban.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018