INFORÁDIÓ 
2020. július 14. kedd
Örs, Stella

operatív törzs

2020.07.02. 17:03

Varga Mihály: harmadával csökkenhet az adók száma

A gazdaság újraindítása csak úgy lehet eredményes, ha a kormány az adórendszert és a bürokráciát is egyszerűsíti – jelentette ki Varga Mihály a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs csütörtöki ülésén. A törzs az adóbürokrácia csökkentésének, illetve a hazai turizmus újraindulásának lehetőségeit vizsgálva a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezetőinek részletes javaslatait tekintette át.
2020.06.20. 20:54

Gazdaságvédelmi operatív törzs alakul - Hírösszefoglaló

Újraválasztották Kulcsár Krisztiánt a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, a két alelnök Schmidt Gábor és Deutsch Tamás lett. A MotoGP futamainak rendezésére alkalmas versenypályát épít Hajdúnánás határában a kormány.
2020.06.20. 11:19

Varga Mihály: operatív törzset alapítanak a gazdaság védelméért

A válság közvetlen kezelésére csaknem 1400 milliárd forintot költött az állam - mondta el Varga Mihály a Magyar Nemzetnek. A pénzügyminiszter arról is tájékoztatta a lapot, hogy a gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatására gazdaságvédelmi operatív törzs alakul.
2020.06.17. 11:03

Operatív törzs: megszűnik a napi tájékoztató

Az ORFK szóvivője köszönetet mondott a mémgyárosoknak, és eloszlatott egy városi legendát Müller Cecília ruhatáráról is. Komolyabb témák is szóba kerültek: van három magyarországi megye, amelyben egy fertőzött sem halt meg.
2020.06.16. 11:11

Gyakorlatilag vége az első járványhullámnak Magyarországon

Számos jó hírt hozott a keddi adatközlés: ezer alatt az aktív koronavírusosok száma és mindössze egy új megbetegedést regisztráltak. Az operatív törzs tájékoztatóján elhangzott: gyakorlatilag lezajlott itthon az első hullám, de ébernek kell maradni. A külföldre utazással, a nyári szünidővel, az idősekkel, valamint a vírus mutálódásával kapcsolatban is fontos tudnivalókat osztott meg Müller Cecília.
2020.06.15. 17:45

Új szervezet jön létre a vírus elleni harcban

A járványügyi készenlét pillére lesz a járványügyi bevetési egység - mondta Lakatos Tibor, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a szervezet eligazító ülésén.
2020.06.12. 11:12

Rendkívüli bejelentések az operatív törzs tájékoztatóján

Fiatalkorúak is vannak az új koronavírusosak között. Már egész Budapestre rálátnak egy speciális vizsgálattal, ebből megállapították, hogy várható-e itt a járvány terjedése. A módszert vidéken is elkezdték alkalmazni. Egy rendkívüli rendőrségi bejelentés után megyei fertőzöttségi adatokat is közölt Müller Cecília.
2020.06.11. 11:04

Operatív törzs: január 28-án már volt PCR-vizsgálat Magyarországon

Müller Cecília felidézett egy kutatást, amely szerint 3 millió európai emberéletet mentett meg az európai járványügyi védekezés. Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján az is kiderült, nyithatnak-e az idősek klubjai, mehetnek-e külföldre az egészségügyi dolgozók, illetve hogyan érintsük meg az automatákat.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018