INFORÁDIÓ 
2020. július 2. csütörtök
Ottó

nyílt levél

2019.11.21. 16:57

Budapest több díszpolgára is kiáll az atlétika-vb mellett

Miklósa Erika operaénekes, Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya és Merkely Béla professzor levelet írt Karácsony Gergely főpolgármesternek, amelyben arra kérik, hogy támogassa a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezést.
2019.07.19. 16:56

Léptek az őssejtbotrányt nyögő szülők

Nyílt levelet tettek közzé a hetek óta elérhetetlen CryoSave őssejtbank magyar ügyfelei, mert szerintük a sejtbank családok ezreit tartja bizonytalanságban azzal, hogy nem ad megfelelő tájékoztatást.
2017.07.24. 07:42

Hamisított egészségügyi leletekről is ír a kiszivárgott levél

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Állami Egészségügyi Ellátó Központ elkészített egy nyílt levelet, amit az egészségügyi intézmények vezetőivel íratnának alá – írja a Népszava. A levél az egészségügy helyzetéről szóló álhírek terjesztésével vádolt sajtónak szól.
2017.04.07. 16:31

"Ez olyan szeplő a parlament arcán, mely méltán vált ki megvetést" - Áderhez fordult Iványi a CEU miatt

"Én is határozottan arra kérem Önt, hogy ne írja alá a felsőoktatási törvény Balog Zoltán úr által beterjesztett, majd néhány óra alatt a Fidesz-KDNP parlamenti többségével megszavaztatott módosítását" - írta Áder János köztársasági elnöknek küldött levelében a Wesley János lelkészképző főiskola rektora. Iványi Gábor ezzel csatlakozott Csanádi Judit, a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektora és az intézményük Doktori Iskolája által írt nyílt levélhez.
2017.04.06. 14:23

Magyarország legnagyobb közlekedési dugója jön

Nyílt levelet írt Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek, mert az M2-es út fejlesztése miatt autók árasztják majd el a várost, és szerinte Magyarország legnagyobb közlekedési dugója alakul majd ki.
2017.04.06. 11:48

CEU-ügy: brüsszeli vizsgálatot követelnek a volt kormányfők

Volt miniszterelnökök és miniszterek, professzorok és más vezetők sürgették kiállásra az Európai Bizottságot és az európai uniós tagországokat a magyar felsőoktatási törvény módosítása ellen, amely sokak szerint bezárással fenyegeti a budapesti Közép-európai Egyetemet (CEU) - írta csütörtökön a Politico brüsszeli hírportál.
2017.04.04. 11:32

Ideges támogatást kapott a CEU

Összesen 1061 nemzetközi kutató állt ki egy újabb levélben a CEU mellett, amelyet Szemerkényi Rékának, Magyarország amerikai nagykövetének, Balog Zoltán emberi erőforrás miniszternek, illetve Palkovics László oktatási államtitkárnak címeztek, köztük újabb két Nobel-díjas tudós.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018