INFORÁDIÓ 
2019. november 13. szerda
Szilvia

nyári tábor

2019.06.22. 14:17

Kaotikus a helyzet a nyári gyermektáboroknál

Sok szülő nem tudja megoldani a teljes nyári időszakra a gyerekfelügyeletet, így nyári táborok után néznek. Kínálat van bőven, azonban legtöbbször igen kevés információ áll rendelkezésére. A legújabb lehetőség, hogy már nyári táborra is kínálnak hitelt egyes pénzintézetek.
2019.04.19. 11:02

"Kedves Szülők!" - azonnal lépni kell a jó nyári táborok ügyében

Sok szülő ma már nem elégszik meg a napközis táborokkal, olyan nyári programot keres a gyerekének, amely készségfejlesztést is garantál - mondta az InfoRádióban a Táborfigyelő vezetője, Tóth Béla, aki azt tanácsolja, még húsvét előtt foglalni kell, a legnépszerűbb táborok gyorsan "fogynak".
2019.02.04. 13:05

Csökkenthetik a szülők a gyerek táborozási költségeit

Meglepő lehet februárban a nyári táborokra gondolni, de aki szeretné elkerülni az idei drágulást, nem tehet mást. Milyen újfajta veszélyek jelentek meg, milyen táborokat kerüljünk messziről, és mennyit kell félretenni a gyerekek táborára idén - ötletek a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portáltól.
2018.06.02. 08:30

Nem mindegy, hogy kényszertábor vagy vakáció

Érdemes őszintén átbeszélni a gyerekekkel a nyári táborlehetőségeket. Az InfoRádió által megkérdezett klinikai gyermek-szakpszichológus szerint nem jó módszer, ha hiperszuper csodaként festjük le az előtte álló hetet, érdemes beszélgetni az ismerkedéssel kapcsolatos esetleges nehézségekről, vagy a gyermek aggodalmairól is.
2018.05.01. 08:10

Rekordszámú gyermek megy nyári táborba idén

Minden eddiginél több tábort hirdettek meg idén nyárra. A legnépszerűbbek az informatikai, az idegen nyelvű és a katonai táborok - mondta az InfoRádiónak Tóth Béla, a Táborfigyelő.hu vezetője.
2017.06.26. 16:27

Budavárból irány a Balaton! Kezdődnek a nyári táborok

Elindítja nyári táborait a Budavári Önkormányzat. A Balaton-part mellett idén először Horányban is üdülhetnek a rászoruló gyermekek és a nagycsaládosok. Nagy Gábor Tamás, az első kerület polgármestere az InfoRádiónak elmondta: hat-hétszáz gyerek kikapcsolódását tudják biztosítani.
2017.02.06. 16:42

Szülők, figyelem! - jelentősen drágulnak idén a nyári táborok

Esetenként akár húszszázalékos áremeléssel reagálhatnak a táborszervezők az elmúlt évek stagnáló díjaira, ami elsősorban a későn ébredő családok pénztárcáját terhelheti meg. A vakációs lehetőségek árai döntő többségében emelkednek, de ennek mértéke nagyon eltérő.
2016.07.12. 16:18

Rengeteg nyári tábor várja a rászorulókat

Több ezer rászoruló család számára a Magyar Máltai Szeretetszolgálat táborai jelentik az egyetlen nyári kikapcsolódási lehetőséget. A szervezet nem csak gyermekek és fogyatékkal élők, hanem hajléktalan emberek és idősek számára is szervez táborokat. Ezek egy része napközbeni programot jelent, de évről évre több az ottalvós tábor is – mondta Hunyadi Anett, a szolgálat önkénteseket koordináló munkatársa az InfoRádiónak.
2016.06.26. 08:36

Ne hájpoljuk túl a tábort a gyereknek!

Érdemes őszintén beszélgetni a gyerekekkel a táborozásról. Az InfoRádió által megkérdezett klinikai gyermek-szakpszichológus szerint nem jó módszer, ha hiper-szuper csodaként festjük le az előtte álló hetet, célszerű vázolni az ismerkedéssel kapcsolatos esetleges nehézségeket és eloszlatni a gyermek aggodalmait.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018