INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 19. szombat
Vilhelmina

niedermüller péter

2020.04.29. 16:14

Bírságolt a médiatanács Niedermüller Péter kijelentése miatt

Százezer forintos bírságot szabott ki a médiatanács a Magyar ATV szolgáltatójára, mert Niedermüller Péter (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) VII. kerületi polgármester kirekesztő kijelentést tett egy januári adásban - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel.
2020.02.13. 17:21

Nyomoznak Niedermüller Péter kijelentése miatt

Az erzsébetvárosi polgármester egy januári, az ATV egyik műsorában tett kijelentése miatt vizsgálódnak - közölte a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) vezetősége.
2019.11.12. 13:15

Fekete-Győr András: remélem, hogy a DK észhez tér

Erzsébetváros és Újbuda DK-s polgármestere is szerződést kötött annak az ugyancsak DK-s Czeglédy Csabának az ügyvédi irodájával, aki ellen büntetőügy zajlik. A Momentum elnök szerint most tanulják az együttműködést az ellenzéki pártok.
2019.10.19. 12:30

Szigorítás jöhet az "elsiófokosodott" bulinegyedben

Éjféltől reggel hatig bezáratná a bulinegyed szórakozóhelyeit Erzsébetváros új, ellenzéki polgármestere. A DK-s Niedermüller Péter ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy néhány kocsma mentesülhet az intézkedés alól. A bulinegyed ellentmondásos hely: Magyarország egyik legértékesebb turisztikai attrakciója, amely rengeteg bevételt termel, ugyanakkor túlzsúfolt, zajos, piszkos és veszélyes.
2019.08.29. 18:01

Az MSZP megtette ajánlatát Hunvald Györgynek

Az MSZP arra kéri Hunvald Györgyöt, hogy ne induljon el független polgármester-jelöltként a VII. kerületben, hanem támogassa Niedermüller Pétert, az ellenzék közös választottját. Cserében kapna egy független képviselőjelölti pozíciót, feltéve, ha a csapatának tagjait is visszalépteti. Erről Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke beszélt az InfoRádiónak.
2018.04.11. 07:52

Lemondott a parlamentről a két DK-s EP-képviselő

Marad az Európai Parlamentben a Demokratikus Koalíció két politikusa, Niedermüller Péter és Molnár Csaba, holott a következő magyar országgyűlésbe is mandátumot szereztek vasárnap.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018