INFORÁDIÓ 
2020. május 25. hétfő
Orbán

nemzeti népegészségügyi központ

2020.03.22. 07:00

Ha valamitől nem kell most tartani, az a csapvíz

Járványidőszakban is biztonsággal fogyasztható a csapvíz, ugyanis a koronavírus inaktiválódik az ivóvíz-fertőtlenítési folyamat során – tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi Központ információi alapján a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.
2020.03.05. 20:53

Bizakodásra okot adó hír érkezett az influenzáról

Az elmúlt napokban lassult a szezonális influenza terjedése Magyarországon – derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ jelentéséből. A fővárosi kórházak többségében azonban továbbra is részleges vagy teljes látogatási tilalom van érvényben.
2020.02.25. 17:44

Koronavírus - Részletes tájékoztatást kaptak a teendőkről a háziorvosok

A Nemzeti Népegészségügyi Központ részletes tájékoztatást küldött a háziorvosoknak és házi gyermekorvosoknak, és folyamatosan rendelkezésükre áll kérdés esetén. A háziorvosok tisztában vannak a koronavírus tüneteivel, a teendőkkel, az ilyenkor szokásos szigorú eljárásrenddel - áll az NNK közleményében.
2020.02.07. 05:00

Durvul az influenza, megugrott a betegszám Magyarországon

Egy hét alatt hetven százalékkal nőtt az influenzások száma Magyarországon. A betegek között sok a gyerek. A védőoltást még most is be lehet adatni, de ne várják, hogy azonnal kialakuljon a védettség.
2020.01.24. 17:25

Koronavírus: megszólalt a Népegészségügyi Központ

Magyarországon nincs koronavírusos beteg és kevés az esélye a járványnak - hangsúlyozta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), hozzátéve: fokozottan figyelemmel kísérik a kínai koronavírus járványt, és amint indokolttá válik, megteszik a szükséges intézkedéseket.
2019.10.23. 14:46

Még mindig gond van a levegővel

Továbbra sem javult a levegő minősége több településen - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018