INFORÁDIÓ 
2019. december 10. kedd
Judit

nemzeti konzultáció

2019.02.01. 16:28

Gulyás Gergely: a kormány a magyar munkavállalóknak szurkolt

Ha a magyar munkavállalók több hozzáadott értéket visznek a termelésbe, jobban meg is kell őket fizetni – így kommentálta a győri Audinál a hét közepén véget ért sztrájkot Gulyás Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy várhatóan a február 10-i országértékelő beszédében ismerteti Orbán Viktor miniszterelnök az új családvédelmi akcióterv részleteit.
2019.01.17. 10:05

Novák Katalin: házi feladatot kap a kormány

A jövő héten nyilvánosságra hozzák a családtámogatásról szóló nemzeti konzultáció eredményét - jelentette be Novák Katalin az InfoRádióban. A kormány idén tovább finomítja a csok egész rendszerét - mondta az Arénában az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
2018.10.30. 08:52

Jövő héten indul az új nemzeti konzultáció

Egy hét múlva kezdik postázni a családok védelméről szóló, nyolcadik nemzeti konzultáció kérdőíveit, a több mint nyolcmillió küldemény eljuttatása a címzettekhez egy hónapot is igénybe vehet - írta a Magyar Idők.
2018.10.28. 14:24

Indul az újabb nemzeti konzultáció

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
2018.09.21. 13:02

Kiderült, mi lesz az októberi nemzeti konzultáció témája

Az októberi nemzeti konzultáció két legfontosabb témaköre a családok és a demográfia lesz, hogy a kormány lássa, milyen intézkedésekkel lehetne segíteni a kívánt gyermekek megszületését - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.
2018.01.10. 15:13

Megvannak a nemzeti konzultáció eredményei

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a "Soros-tervet", a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul - jelentette ki a kormányszóvivő a bedobozolt kérdőívek előtt.
2017.12.14. 09:38

Orbán Viktor elárulta, mi van a hátizsákjában

Brüsszelbe, az európai uniós csúcstalálkozóra utazik Orbán Viktor miniszterelnök, és a Facebookra posztolt repülőtéri videójában elmondta, mit visz magával a hátizsákjában.
2017.12.11. 19:30

Rogán elárulta, mi a kormány legfontosabb feladata

Közjegyzői dokumentummal igyekezett alátámasztani a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtt a nemzeti konzultációban résztvevők számára vonatkozó adatokat. Az ellenzéki képviselők azonban hiányolták a politikus érdemi válaszait.
2017.12.10. 13:57

Megvannak a nemzeti konzultáció első eredményei

A nemzeti konzultáció részleges feldolgozási adatai alapján a résztvevők elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.
2017.11.25. 16:41

Nemzeti konzultáció: hétfőn minden kiderül

Részvételi rekordot döntött a nemzeti konzultáció: péntekig 1 millió 754 ezer 128 kérdőív érkezett vissza a Magyar Posta adatai alapján - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A közlemény szerint Hadházy Ákos szándékosan hazudik a konzultációval kapcsolatban, ezért jogi lépéseket tesz vele szemben.
2017.11.23. 12:27

Meghosszabbítanák a nemzeti konzultációt

A Fidesz és parlamenti képviselőcsoportja arra kéri a kormányt, hogy hosszabbítsa meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció határidejét december 1-jéig - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.
2017.11.22. 11:39

Rekord a nemzeti konzultáción

Az összesítések szerint már több mint 1,7 millióan mondták el véleményüket a nemzeti konzultáción, ami rekord, ennyien még soha nem vettek részt nemzeti konzultációban - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán szerdán.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018