INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

nemzeti konzultáció

2020.02.19. 10:33

Új részletek a nemzeti konzultációról

Két kérdés vonatkozik majd a "börtönbizniszre" a nemzeti konzultáció kérdőívén - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.
2020.02.14. 10:15

Meg is van, mikor indul a következő nemzeti konzultáció

Benne a gyöngyöspatai romák kártérítési ügyével, a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatos eljárással, a "börtönbiznisszel", valamint a bírók függetlenségével kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.
2020.02.12. 21:02

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal is felszólalt a Fidesz-KDNP frakciószövetség balatonfüredi kihelyezett ülésén, többek között a kormány és a frakció előtt álló feladatokról tájékoztatta a képviselőket.
2019.02.01. 16:28

Gulyás Gergely: a kormány a magyar munkavállalóknak szurkolt

Ha a magyar munkavállalók több hozzáadott értéket visznek a termelésbe, jobban meg is kell őket fizetni – így kommentálta a győri Audinál a hét közepén véget ért sztrájkot Gulyás Gergely az InfoRádió Aréna című műsorában. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy várhatóan a február 10-i országértékelő beszédében ismerteti Orbán Viktor miniszterelnök az új családvédelmi akcióterv részleteit.
2019.01.17. 10:05

Novák Katalin: házi feladatot kap a kormány

A jövő héten nyilvánosságra hozzák a családtámogatásról szóló nemzeti konzultáció eredményét - jelentette be Novák Katalin az InfoRádióban. A kormány idén tovább finomítja a csok egész rendszerét - mondta az Arénában az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
2018.10.30. 08:52

Jövő héten indul az új nemzeti konzultáció

Egy hét múlva kezdik postázni a családok védelméről szóló, nyolcadik nemzeti konzultáció kérdőíveit, a több mint nyolcmillió küldemény eljuttatása a címzettekhez egy hónapot is igénybe vehet - írta a Magyar Idők.
2018.10.28. 14:24

Indul az újabb nemzeti konzultáció

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
2018.09.21. 13:02

Kiderült, mi lesz az októberi nemzeti konzultáció témája

Az októberi nemzeti konzultáció két legfontosabb témaköre a családok és a demográfia lesz, hogy a kormány lássa, milyen intézkedésekkel lehetne segíteni a kívánt gyermekek megszületését - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.
2018.01.10. 15:13

Megvannak a nemzeti konzultáció eredményei

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a "Soros-tervet", a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul - jelentette ki a kormányszóvivő a bedobozolt kérdőívek előtt.
2017.12.14. 09:38

Orbán Viktor elárulta, mi van a hátizsákjában

Brüsszelbe, az európai uniós csúcstalálkozóra utazik Orbán Viktor miniszterelnök, és a Facebookra posztolt repülőtéri videójában elmondta, mit visz magával a hátizsákjában.
2017.12.11. 19:30

Rogán elárulta, mi a kormány legfontosabb feladata

Közjegyzői dokumentummal igyekezett alátámasztani a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtt a nemzeti konzultációban résztvevők számára vonatkozó adatokat. Az ellenzéki képviselők azonban hiányolták a politikus érdemi válaszait.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018