INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 19. szombat
Vilhelmina

nagy györgy

2020.01.22. 06:00

Brexit: nem ijesztgetésből, de mit is ér majd egy brit diploma?

Megváltozik a Wizz Air tulajdonosi szerkezete, illetve nehezebb lesz elhelyezkedni egy brit diplomával. Egyebek mellett ezek lesznek a következményei Nagy-Britannia uniós kilépésének. A Bruxinfo elemzője az InfoRádió Brüsszeli hét című műsorában azt mondta: a változások azonban csak 2021. január elsejétől lesznek érvényben.
2018.12.17. 19:29

Fóris György: egy határ ejtette foglyul Theresa Mayt

A brexit „saga” néhány olyan tanulságáról ír blogjában Fóris György, a BruxInfo brüsszeli irodájának igazgatója, amelyekről alig esik szó, pedig valahol egyre láthatóbb módon a pillanatnyi nehézségek végső gyökereit jelentik.
2018.06.19. 09:28

Tüntetésre készül Londonban Soros György mozgalma

Brexit-ellenes tiltakozásra készülnek a brit fővárosban Soros György Best For Britain mozgalmának szervezésében. Szerdán fontos törvénymódosítási szavazás lesz a londoni parlamentben a Brexit véglegesítéséről. A kilépésellenes Soros György igyekszik kormánypárti képviselőket is maga mellé állítani.
2018.02.11. 14:49

Soros: tragikus hiba, végzetes tévedés

Soros György szerint tragikus hiba Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból. A magyar-amerikai nagybefektető a Mail on Sunday című konzervatív, erőteljesen EU-ellenes irányvonalú vasárnapi brit lap online kiadásában megjelent cikkében reagált a lap által ellene intézett támadásokra.
2018.02.09. 14:12

Nagy-Britanniában kampányol Soros György

A Brexit ellen kampányol Soros György az Egyesült Királyságban. A kilépés megakadályozására néhány angol milliomossal és baloldali közéleti személyiséggel próbál szövetkezni, akiket vacsorára hívott össze londoni házába.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018