INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

n. rózsa erzsébet

2019.08.23. 17:09

A szakértő szerint a fegyverkísérlet adatai miatt titkolózhat a nukleáris balesetről Moszkva

Hét halálos áldozatot, a Roszatom munkatársainak és az orosz védelmi minisztérium alkalmazottjainak életét követelte az augusztus 8-i nukleáris robbanásos baleset Oroszországba. Vlagyimir Putyin orosz elnök az ügy katonai természetével indokolta, hogy nem közölhetnek minden adatot a történtekről. N. Rózsa Erzsébet, az MTA főmunkatársa úgy véli, nem a sugárzásveszély miatt tarthatták vissza a mérési információkat az oroszok.
2017.11.09. 11:17

A szakértők elárulták, lesz-e újabb közel-keleti háború

Szaúd-Arábia számára a jemeni háború nagyobb feladat, mint gondolták, így Iránnal szinte biztos, hogy nem keverednek párhuzamos fegyveres konfliktusba - hangzott ez az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek vendégei N. Rózsa Erzsébet, az MTA Világgazdasági Kutatóintézet tudományos főmunkatársa, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense és Gazdik Gyula közel-kelet szakértő voltak.
2016.12.09. 10:00

N. Rózsa Erzsébet: zoknistoppoló tanfolyammal csábít az Iszlám Állam

Területisége, szervezettsége és taktikája is újszerűvé tette az Iszlám Államot a terrorszervezetek között - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az MTA Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa. N. Rózsa Erzsébet beszélt arról is, hogy az Iszlám Államhoz beállt fiatal harcosok jelentős része a harcokban életét veszti, ezért nincs jövőképe.
2016.08.11. 17:14

N. Rózsa Erzsébet: Az Iszlám Állam radikalizálja a vallást

Bár az Iszlám Állam nagyszervezetét Irak és Szíria területén is visszaszorítják, hálózata továbbra is zavartalanul működik - mondta az MTA Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában. N. Rózsa Erzsébet hozzátette, az iszlám közösségek jelentős része elhatárolódik a szélsőséges nézeteket valló terrorszervezettől.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018