INFORÁDIÓ
2021. június 19. szombat
Gyárfás

molnár gyula

2018.06.18. 20:44

Megrovást kapott Molnár Gyula

Megrovást kapott az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsától Molnár Gyula volt pártelnök - számolt be a döntésről Tóth Bertalan, a szocialista párt elnök-frakcióvezetője.
2018.06.07. 08:01

Vizsgálat az MSZP-nél - lapszemle

Megjelentek a hosszú várólisták a fogászati ellátásban, 2,6 százalékos drágulást mértek 2018-ra, több pénzt ad bizonyos területeknek az Európai Bizottság.
2018.05.22. 22:35

Esküt tettek az új államtitkárok - a nap hírei

Kinevezte az államfő Orbán Viktor negyedik kormányának államtitkárait. Vizsgálat indul Molnár Gyula ellen az MSZP-ben a liberálisokkal kötött megállapodás miatt. Bocsánatot kért a Facebook vezérigazgatója az Európai Parlament brüsszeli meghallgatásán. A nap legfontosabb hírei május 22-én.
2018.05.22. 12:53

Tóth Bertalan: Fegyelmi eljárás indul Molnár Gyula ellen

Tóth Bertalan az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: az lenne a tisztességes lépés, ha Bősz Anett a mandátumát az MSZP-Párbeszéd frakciójának adná. Molnár Gyula, az MSZP elnöke túllépte hatáskörét a Liberálisokkal, a választás előtt kötött szerződés aláírásával - vélekedett az MSZP frakcióvezetője.
2018.05.19. 10:50

Molnár Gyula évi 60 milliós szerződéssel támogatta volna a liberálisokat

Molnár Gyula évi 60 milliós támogatásról kötött szerződést a Liberálisokkal a választás előtt, ám az MSZP elnöksége nem tudott a megállapodásról. Bősz Anett liberális képviselő arra való hivatkozással lépett ki a Párbeszéd parlamenti frakciójából, hogy az elmúlt másfél hétben azt tapasztalták, partnereik nem teljesítik az előzőleg szóban, illetve írásban vállalt kötelezettségeiket.
2018.04.24. 19:00

Ki áll az MSZP élére?

Egyre többen jelentkeznek be az MSZP elnöki posztjára. Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan után Szanyi Tibor sem zárta ki indulását, Bródy Gábor pedig már hivatalosan is jelentkezett.
2018.04.12. 10:43

Molnár Gyula felsorolta, szerinte kik tehetnek az ellenzék vereségéről

Az MSZP és a Párbeszéd frakciószövetségét javasolja a szocialista párt elnöke. Molnár Gyula az InfoRádió Aréna című műsorában bejelentette, hogy lemondása után nem indul újra a pártelnöki posztért. Az LMP-t, a Kétfarkú kutya pártot, valamint a Közös Ország Mozgalmat is okolta a baloldal számára kedvezőtlen választási eredmény miatt az MSZP elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában.
2018.04.11. 17:26

Gulyás Gergely és Molnár Gyula a választásról vitázott

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke szerint a gazdaság teljesítményét és a kormány migrációval kapcsolatos fellépését díjazták vasárnap a választók. Molnár Gyula, az MSZP lemondott elnöke azt mondta, hogy a kormányoldal kizárólag a migrációról beszélt a kampányban.
2018.04.11. 12:43

Molnár Gyula nem jelölteti magát az MSZP júniusi tisztújításán

Az MSZP még ma kezdeményezni fogja, hogy nyissanak ki urnákat, és kiderüljön, történtek-e szabálytalanságok - jelentette be a párt távozó elnöke. Molnár Gyula az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy ő hogyan folytatja a politizálást, illetve hogy közösen indul az MSZP és a Párbeszéd az európai parlamenti választásokon.
2018.04.09. 00:24

Molnár Gyula lemondott, távozik a teljes MSZP-elnökség

Karácsony Gergely gratulált, Molnár Gyula lemondott az MSZP-párbeszéd választás utáni sajtótájékoztatóján. A szocialisták elnöke azt is bejelentette, hogy a párt elnöksége is benyújtja a lemondását.
2018.04.08. 21:27

Molnár Gyula pirosbetűs ünnepet vár

Az MSZP elnöke a demokrácia fényes győzelmeként értékelte a magas választási részvételt vasárnap este és úgy látta, a szavazáson meghozott döntés legitim lesz.
2018.04.07. 11:20

A pártok legfontosabb üzenetei egy helyen

Vasárnap reggel hét órakor megkezdődik Magyarországon az országgyűlési választás. A kampányban valamennyi parlamenti párt vezetője vendége volt az InfoRádió Aréna című műsorának, itt még egyszer meg lehet nézni és hallgatni, hogy mit gondolnak a választásról, a szavazás tétjéről és az ország jövőjéről.
2018.04.04. 12:05

Ésszel és szívvel kell szavazni Karácsony Gergely és Molnár Gyula szerint

Az ellenzéki jelöltek koordinált indítása okán a baloldali szavazóknak nem szabad pusztán zsigerből leadni voksaikat, ésszel és szívvel kell szavazniuk – vélekedett Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje az InfoRádió Aréna című műsorában. Molnár Gyulával, az MSZP elnökével arról is beszéltek, hogy jelenleg hiányzó kulcstárcákat hoznának vissza a kormányzásba, illetve hogy együttműködnének-e a Jobbikkal.
2018.03.19. 16:46

Molnár Gyula: elkeserítőek, színvonaltalanok az egyeztetések

Az MSZP elnöke szerint teljesíthetetlen feltételek hangzottak el a vasárnapi, a választási együttműködésről tartott ellenzéki megbeszélésen. Molnár Gyula álláspontja átgondolására kéri az LMP-t, és azt mondta, ezeken a mindenkinek feltételeket szabó tárgyalásokon "nem nagyon" kívánnak részt venni, nyitottak ugyan, de bizonyos határokat nem tudnak átlépni.
2018.03.15. 13:37

Molnár Gyula: "Nincs háború, ehhez elég kinézni az ablakon

A Fidesz az új kisebbség pártja, mert a magyarok mindig a szabadságot választották a rabság helyett, amelynek modernkori formája "a közpénzen létrehozott népbutítás" - hangoztatta az MSZP elnöke a Szabad sajtó-díj március 15-e alkalmából rendezett csütörtöki budapesti átadásán.
2018.03.08. 07:21

Jelentős változás az Alexandra-boltokat felvásárló cégben – lapszemle

A Magyar Nemzet szerint késik a Szabolcs utcai Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ építése. Egy palesztin fogorvos alapítványának adott el egy jelentős ingatlant az újbudai önkormányzat – írja a Magyar Idők. A Magyar Hírlap azt írja, ígéretesen alakulnak az ipari-logisztikai beruházások. Átalakult a 24 egykori Alexandra könyvesbolt üzemeltetését és raktárkészletét átvett Kft. – írja a Napi.hu. A Magyar Idők cikke a Design Terminal startupoknak tartott mentorprogramjáról ír. A Magyar Nemzet hatrészes sorozatában ezúttal a röplabda helyzetét járja körül. A Portfolio a kriptotőzsdék regisztrációjáról közöl cikket.
2018.02.14. 16:25

Molnár Gyula: a kormány csupán szavakban nemzeti

Az MSZP elnöke szerint a szocialista párt és a Párbeszéd szombaton elfogadott közös listája már nem változik, de az egyéni jelöltek koordinált indításában március 15-ig érdemes lesz egyeztetni. Molnár Gyula az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy a következő 1-2 hét az aláírásgyűjtésről szól, ezután következhetnek a kölcsönös visszalépésekről szóló tárgyalások az ellenzéki pártok között.
2018.02.02. 21:55

Molnár Gyula: a határon túli magyarok szavazati joga fontos vívmány

Ellentétben "néhány ellenzéki párttal", a szocialisták úgy gondolják, hogy szerzett jogot nem szabad elvenni, a határon túli magyarok szavazati joga fontos vívmány, azt meg kell tartani - nyilatkozta Molnár Gyula, az MSZP elnöke pénteken Kolozsváron az M1 aktuális csatornának.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018