INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina

molnár gábor

2019.12.10. 17:56

Feljelentésre feljelentés jön Az Angyal Ügyvédje-ügyben

Németh Gábor tagadja, hogy köze lenne a szocialista politikusok drog- és szexpartijairól szivárogtató bloghoz, noha az egyik érintett, Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke zsarolás miatt őt jelentette fel. Az Egyenlítő blog alapítója most rágalmazás miatt készül feljelentést tenni az őt szerinte alaptalanul az ügybe keverő politikusok ellen.
2019.02.08. 19:34

A Balaton-régió élen jár a források elnyerésében

Élen jár a források elnyerésében a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet - hangzott el a Balaton Fejlesztési Tanács pénteki ülésén Siófokon. A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. vezérigazgatója arról tájékoztatta a tanácsülést, hogy a balatoni ivóvízhálózat átlagéletkora 38 év, több szakaszán jóval meghaladja a műszaki élettartamát. A haváriahelyzetek megelőzése érdekében megkezdték a szakasz rekonstrukcióját önerőből.
2018.05.19. 10:50

Molnár Gyula évi 60 milliós szerződéssel támogatta volna a liberálisokat

Molnár Gyula évi 60 milliós támogatásról kötött szerződést a Liberálisokkal a választás előtt, ám az MSZP elnöksége nem tudott a megállapodásról. Bősz Anett liberális képviselő arra való hivatkozással lépett ki a Párbeszéd parlamenti frakciójából, hogy az elmúlt másfél hétben azt tapasztalták, partnereik nem teljesítik az előzőleg szóban, illetve írásban vállalt kötelezettségeiket.
2018.04.07. 11:20

A pártok legfontosabb üzenetei egy helyen

Vasárnap reggel hét órakor megkezdődik Magyarországon az országgyűlési választás. A kampányban valamennyi parlamenti párt vezetője vendége volt az InfoRádió Aréna című műsorának, itt még egyszer meg lehet nézni és hallgatni, hogy mit gondolnak a választásról, a szavazás tétjéről és az ország jövőjéről.
2018.01.15. 14:26

Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt

A Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt - Liberálisok vezetői a mai napon megerősítették azon szándékukat, hogy közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon és közösen támogatják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet.
2016.10.18. 17:05

Orbán Viktor az MSZP elnökével egyeztetett

A magyar kormány célja, hogy elérje, vegyék le a napirendről Brüsszelben a kötelező betelepítési kvótákat - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018