INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

mitrovits miklós

2019.10.17. 19:17

Mitrovits Miklós: éket verhet a V4-ek közé a lengyel oroszellenesség

Problémákat okozhat és geopolitikai harcokhoz vezethet a V4-ek között, hogy Lengyelország nem hajlandó orosz gázt vásárolni - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Mitrovits Miklós Lengyelország-szakértő, a Történettudományi Intézet tudományos munkatársa, aki szerint a múlt vasárnapi lengyel választás igazi nyertese a harmadik helyezett baloldali erő.
2019.10.14. 15:10

Elemző: kényelmes többségben kormányozhat a PiS Lengyelországban

A szavazók értékelték a jóléti intézkedéseket, amire az ellenzék nem tudott megfelelő választ adni - így értékelte a lengyel parlamenti választások eredményét Mitrovits Miklós Lengyelország-szakértő, a Történettudományi Intézet tudományos munkatársa.
2017.08.15. 10:49

Mitrovits Miklós: öngólt rúgott a lengyel kormány

Óriási öngól volt a lengyel kormány számára a három bírósági törvény ebben a formában, mivel a jogszabályok megvétózása megoszthatja a kormányzó koalíciót - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Mitrovits Miklós, az MTA Történettudományi Intézetének tudományos főmunkatársa.
2016.09.23. 12:27

Lengyelország akár nyerhet is a Brexittel - szakértő az Arénában

A brit állampolgárokat jobban érdeklik a szomszédaik, mint a gazdasági kérdések, ez okozta Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Mitrovits Miklós Lengyelország szakértő. Hozzátette: Lengyelországnak akár gazdasági haszna is lehet a Brexitből.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018