INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

matolcsy györgy

2020.09.28. 13:03

Matolcsy György javaslatai a valódi népesedési fordulathoz

Most, hogy miniszteri szintűvé válik a családpolitika képviselete a magyar kormányban, összekötődik az otthonteremtéssel és új forrásokkal is kiegészül a gyermekvállalás támogatása. Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke úgy látja, érdemes minden jobbító gondolatot összegyűjteni.
2020.09.14. 14:58

Új otthon programról írt Matolcsy György

A jegybankelnök egyebek mellett 0 százalékos hitelt kínálna az új, zöld otthont építőknek és vásárlóknak tízéves futamidővel és a források megosztásával.
2020.08.31. 22:21

Matolcs György: átmenetileg el lehet engedni a költségvetési hiányt és az államadósságot - a nap hírei

A magyar miniszterelnök szerint Európának még mindig nem sikerült meghatároznia új helyét a nemzetközi gazdaságban. Szükség esetén akár egy-egy osztályra, vagy évfolyamra is rendelhetnek el karantént – mondta a köznevelési államtitkár. Lemond a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és szenátusa. A nap legfontosabb hírei augusztus 31-én.
2020.08.19. 19:16

Matolcsy György: Magyaroszág válaszút előtt áll

Még ebben az évtizedben meg kell hozni a 21. század nagy kihívásaira adott döntéseket, válaszokat a későbbi siker érdekében – írta elemzésében Matolcsy György, aki szerint Magyarország még adós ezekkel, miközben a lengyelek megoldása már jól működik.
2020.07.13. 16:16

Matolcsy György: az ország akkor marad sikeres, ha állandóan megújul

Matolcsy György jegybankelnök szerint Magyarország a fejlesztő állam és a fejlődő piac okos együttműködésére építve "2030-ig és tovább" sikeres maradhat, a felzárkózáshoz egyre hatékonyabban működő államra és egyre fejlettebb piacokra van szükség.
2020.06.29. 22:16

Tovább bővül a családtámogatások rendszere - a nap hírei

Tovább bővül a családtámogatások rendszere – jelentette ki a családügyi államtitkár. A második negyedévben 4,1 százalékra nőtt a munkanélküliségi ráta. Csúsztatott iskolakezdést javasol a főváros ősztől a járvány elleni védekezés részeként. A nap legfontosabb hírei június 29-én.
2020.06.24. 11:50

Madár István: ősszel akár újabb alapkamatcsökkentés jöhet

Ha nem is feltétlenül a keddi kamatvágás miatt, de csökkennek majd a változó kamatozású hitelek törlesztőrészletei - mondta az InfoRádiónak a Portfolio vezető elemzője. Madár István elképzelhetőnek tartja, hogy a jegybank tovább csökkenti majd az alapkamatot.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018