INFORÁDIÓ
2021. május 9. vasárnap
Gergely

maruzsa zoltán

2021.03.18. 18:34

Maruzsa Zoltán: úgy készülünk, hogy húsvét után nyissanak az iskolák

„A cél az, hogy minél előbb véget érhessenek az oktatásban is a korlátozások” – mondta Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a digitális átállás menetéről, a középiskolai felvételik módosult menetrendjéről és az érettségi lehetséges forgatókönyveiről is.
2021.03.09. 09:20

Lépett Maruzsa Zoltán a Kréta hibája miatt

A köznevelésesért felelős államtitkár felszólította az E-Kréta Zrt.-t a hibák kijavítására azt követően, hogy túlterhelés miatt hétfőn leállt a digitális Kréta rendszer és a kollaborációs tér.
2021.03.01. 16:47

A családi költségvetésről lehet idén többet megtudni

Idén is elindultak ezúttal az online térben a Pénz7 programjai. Az egyhetes rendezvény célja, hogy tudatosabbá tegye a diákokat pénzügyeik intézésében, és megismertesse velük a vállalkozói tevékenységet.
2021.01.22. 18:18

Maruzsa Zoltán: a felvételin a szülők nem léphetnek az iskolákba – exkluzív interjú

A tavaszi és az őszi érettséginél kipróbált és bevált járványügyi szabályok betartása mellett tartják meg a hét végén a középiskolai felvételi vizsgákat – mondta az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár. Szombaton csaknem 70 ezer négy-, hat- és nyolcosztályos gimnáziumba jelentkező diák írja meg a központi felvételit.
2021.01.07. 15:28

Jön az újabb bejelentés a kijárási tilalomról

Pénteken hozzák nyilvánosságra a kormány döntését arról, hogy maradnak-e a jelenleg január 11-ig érvényben lévő járványügyi korlátozások, így a kijárási tilalom is.
2020.11.09. 12:10

Maruzsa Zoltán: a PDSZ fejezze be az akciózást

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) hétvégi megszólalásával ismét bizonyította, hogy a célja nem a védekezés támogatása, hanem a védelmi intézkedések ellehetetlenítése – közölte Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közneveléséért felelős államtitkára hétfőn.
2020.10.21. 10:07

Több iskolában a honvédség segít fertőtleníteni

A koronavírus-fertőzési láncok megszakítására is alkalmas lehet a pénteken kezdődő őszi szünet az iskolákban – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára.
2020.10.12. 09:47

Maruzsa Zoltán bejelentette, lesz-e újra totális távoktatás

Az iskolákban korábban bevezetett preventív intézkedések elegendőek a koronavírus elleni védekezéshez – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2020.10.09. 06:00

Maruzsa Zoltán a védekezésről: az történt, amit sejtettünk és reméltünk

Sikeres a védekezés a köznevelési intézményekben, a meghozott óvintézkedéseknek és a gyors, határozott tanügyi döntéseknek köszönhetően alacsony volt a fertőzések száma szeptemberben – mondta az InfoRádiónak Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018