INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 19. szombat
Vilhelmina

magyar kormány

2020.06.13. 17:15

Fesztiválok: nagy tolongás és bizonytalanság

Augusztus utolsó két hétvégéjén fesztiváldömping lesz, de kérdés, hogy az embereknek lesz-e merszük részt venni ezeken. A Magyar Fesztiválszövetség szerint a fesztiválok 60 százalékát nem tartják meg, a szövetség arra kéri a fesztiválozókat, hogy ha tehetik, ne kérjék vissza a jegyek, bérletek árát, hanem váltsák be a jövő évi fesztiválon - mondta az InfoRádióban Márta István, a szervezet elnöke.
2020.03.31. 09:34

Fontos jogszabályokkal "robbant" a keddi Magyar Közlöny

A kormány a veszélyhelyzetben az állampolgárok élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonságának, valamint a nemzetgazdaság stabilitásának garantálásáért rendeletével egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti.
2020.01.14. 17:30

Uniós pert bukhat Magyarország

Egy lépéssel közelebb került a kormány ahhoz, hogy elveszítse az Európai Bizottság által kezdeményezett kötelezettségszegési eljárás miatt indult pert. A Fidesz közölte: kitart "a külföldről finanszírozott Soros-szervezetek" átláthatóságát célzó törvény mellett.
2019.04.09. 17:18

Takács Szabolcs: a magyar kormány nem áll semmilyen konstruktív megállapodás útjába

Magyarország nem áll semmilyen konstruktív megállapodás útjába az Egyesült Királyság európai uniós kilépési határidejének esetleges újabb halasztása kapcsán, ha az esélyt ad a rendezett brit kiválásra - közölte magyar újságíróknak adott telefonos interjújában kedden Takács Szabolcs miniszterelnökségi államtitkár.
2018.03.10. 06:30

Mindenre tüzel a kormány

A kormány határozatot hozott a téli rezsicsökkentés kiterjesztéséhez szükséges intézkedésekről.
2018.02.08. 21:40

Vacsorával kezdődött a magyar-szerb csúcs

A magyar és a szerb kormány tagjainak csütörtök esti közös vacsorájával megkezdődött a kétnapos budapesti magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
2017.09.30. 06:33

A magyar kormány is adatokért kopogtat a Google-nál

Világszerte nő a kormányzati érdeklődés az állampolgárok internetes tevékenysége iránt, legalábbis a Google-hoz érkező adatkérések száma folyamatosan emelkedik - írta a Népszava szombaton a cég friss átláthatósági jelentése alapján.
2017.08.14. 07:04

A magyar kormány visszaszól Brüsszelnek

A kormány hétfőn küldi el a választ az Európai Bizottságnak a külföldről támogatott civil szervezetek ügyében, illetve a külföldi egyetemekkel kapcsolatban indított kötelezettségszegési eljárásra.
2017.06.22. 12:33

Váratlan fordulat CEU-ügyben: pénteken elkezdik

Nemzetközi konferenciát rendeznek az akadémiai szabadság kérdéséről, a tanácskozás főszónoka Mario Vargas Llosa Nobel-díjas író, de Michael Ignatieff, a CEU rektora itt jelentette be, hogy pénteken kezdődnek a tárgyalások a magyar kormány és New York állam között a CEU-ról.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018