INFORÁDIÓ 
2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna

magyar államkincstár

2020.02.09. 09:40

Töretlenül népszerűek az állampapírok

Egyre népszerűbb a Magyar Államkincstár ingyenes állampapír szolgáltatása, amellyel tavaly több mint háromszor annyian vásároltak állampapírt, mint 2013-ban. Ez idő alatt a kincstári ügyfelek állampapír állománya a négyszeresére nőtt - közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes.
2019.01.16. 11:07

Újabb hírek a nyugdíjak kézbesítéséről

A postai úton várhatóan zavartalanul kapják meg mától a járandóságukat az érintettek - mondta az InfoRádiónak Panulin Ildikó, a Magyar Posta szóvivője. A pénteki problémák feltárására a pénzügyminiszter vizsgálatot indított, az államkincstár szerint nem késtek a nyugdíjak kifizetésével.
2019.01.11. 11:15

Késés a nyugdíjaknál - kiderült, mikor fizetnek

A járandóságok karácsony előtt korábban érkeztek, ezért mostanra már nagyon várták a nyugdíjat az érintettek, ám az a mai kifizetési napon reggel nem érkezett meg. Több bank és a MÁK is közleményt adott ki.
2018.11.05. 12:20

Érdekes részletek a jövő heti nyugdíjprémiumról

A jövő héten utalja a prémiummal kiegészített havi nyugdíjat a Magyar Államkincstár, de érdemes odafigyelni a részletekre: akinek több jogon jár a juttatás, az sem kaphat többet a törvényi maximumnál.
2018.06.11. 18:27

Júliusban lép életbe az ellenzéki párttámogatások csökkentése

Júliusban kezdi csökkenteni a Magyar Államkincstár azoknak a pártoknak a költségvetési támogatását, amelyeknél az Állami Számvevőszék korábban tiltott támogatást állapított meg. Mindemellett a kincstár hétfőn adók módjára behajtandó köztartozásként átadja azon pártok esetében a végrehajtást a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, amelyek eddig nem fizették be a központi költségvetésnek az ÁSZ által megállapított tiltott támogatás összegét.
2018.04.26. 15:03

Szabálytalanságokat talált az ÁSZ az államkincstárnál

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) csütörtökön közzétett jelentése szerint a kincstári vezetés irányítási rendszere 2013 és 2015 között nem működött megfelelően, a Magyar Államkincstár (MÁK) vagyongazdálkodása nem volt szabályszerű, egyes informatikai rendszerek bevezetése és alkalmazása hiányos volt. Kifogásolták az önkormányzatokra vonatkozó szabályszerűségi pénzügyi ellenőrzési feladatok ellátását is.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018