INFORÁDIÓ 
2020. június 1. hétfő
Tünde

mészáros lőrinc

2018.12.17. 09:49

Konszern alakul Mészáros Lőrinc cégeiből

Közös szakmai vezetés alá vonják a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó mezőgazdasági cégeket, a Talentis Agro Holding az ország egyik legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari konszernje lesz - írja a hétfői Világgazdaság.
2018.12.04. 12:55

Mészáros Lőrinc mezőgazdasági céget vesz

A közlemény szerint az üzletember magánszemélyként veszi meg a több cégből álló, sárvári központú, a Mezort Zrt. vezetésével működő Mezort Általános Befektetési Zrt. mezőgazdasági vállalatcsoportot.
2018.11.29. 11:31

Egy nonprofit alapítvány alakítja át a hazai médiapiacot

Már a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálja a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány életre hívását. Az új szervezethez több mint tíz kiadó csatlakozott már, és ha megkapja az engedélyt, hatvanmilliárd forintos forgalmú, meghatározó médiatermékeket kiadó szervezet jöhet létre.
2018.11.28. 14:19

Már tíz kiadóvállalat csatlakozott a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz

Az erről szóló közleményt azután adták ki, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group több jelentős akvizícióról tett bejelentést. A közlemény szerint az újabb médiafelvásárlásokkal Mészáros Lőrinc célja az, hogy a Talentis Group alatt egyesített médiaérdekeltségeit a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak adományozza.
2018.11.28. 12:21

Egy nonprofit alapítványnak adományozza médiaportfólióját Mészáros Lőrinc

További jelentős akvizíciókat hajtott végre a médiapiacon a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group Zrt., miután a társaság megvásárolta a Magyar Idők kiadóját, és közvetett tulajdonába került a Lapcom, az Inform Média, valamint a Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó vállalat - közölte a cég.
2018.04.24. 09:57

Mészáros Lőrinc cégei jelentős tranzakciók előtt állnak

Lemondott tisztségéről Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere. Döntésének okairól a nagyvállalkozó a Magyar Időknek elmondta: az irányítása alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségei átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek.
2018.04.23. 17:14

Mészáros Lőrinc lemond polgármesteri posztjáról

A felcsúti polgármester lemond tisztségéről, hogy kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon. A felcsúti képviselő-testület kedden rendkívüli ülésen tárgyalja Mészáros Lőrinc lemondását.
2018.04.09. 15:21

Kilőttek a tőzsdén Mészáros Lőrinc cégeinek részvényei

A napi limittel, tehát 15 százalékkal erősödött a hétfői kereskedés első órájában a Mészáros Lőrinchez köthető tőzsdei cégek árfolyama - mondta Korányi G. Tamás. A Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztője közölte: a hódmezővásárhelyi időközi választás óta elszenvedett árfolyamcsökkenést a Mészáros-papírok hétfőn egy óra leforgása alatt korrigálták.
2018.02.01. 16:11

Engedélyt adott a GVH Mészáros Lőrincnek

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte Mészáros Lőrincnek a testülethez intézett kérdésére válaszolva, hogy a Konzum Alapkezelő Zrt. felett egyedüli közvetlen irányítást szerezzen - közölte a versenyfelügyelet csütörtökön az MTI-vel.
2017.08.30. 20:08

Rábólintottak Mészáros Lőrincék MKB-ügyletére

A Magyar Nemzeti Bank nevében eljáró Pénzügyi Stabilitási Tanács engedélyezte, hogy a Konzum Befektetési Alapkezelő közvetlen, valamint Mészáros Lőrinc és a Konzum Nyrt. közvetett befolyásoló részesedést szerezzen az MKB Bankban, egyúttal az ehhez kötődő szavazati jogot is megkapják - tette közzé a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018