INFORÁDIÓ
2021. április 15. csütörtök
Anasztázia, Tas

márki-zay péter

2020.07.23. 17:36

Márky-Zay Péter megkapta a nagy kérdést – hetilapszemle

Márky-Zay Péter lehetséges miniszterelnök jelöléséről, az önkormányzatiság helyzetéről, a plázák áruválasztékának átalakulásáról és a könnyűzenei ipar veszteségeiről is írnak a hetilapok. Fehér Anna Magda összeállítását hallják.
2020.06.23. 18:51

Kifizette a sérelemdíjat Márki-Zay Péter

Átadta a hódmezővásárhelyi kórháznak a jó hírneve megsértése miatt számára megítélt 400-400 ezer forintos sérelemdíjat a Csongrád-Csanád megyei kormánymegbízott és a szegedi járási hivatal vezetője - közölte a megyei kormányhivatal kedden az MTI-vel.
2019.07.09. 14:02

Márki-Zay Péter csalódott, amiért Lázár János nem vállalta

Grezsa István lesz Márki-Zay Péter kihívója Hódmezővásárhelyen. A miniszteri biztos önálló jelöltként indul el a polgármesteri posztért. A Fidesz egyelőre nem jelentette be, hogy támogatja őt. Az ellenzéki városvezető csalódottan fogadta, hogy mégsem Lázár Jánossal kell megküzdenie októberben.
2019.07.08. 17:20

Megvan, ki indul Márki-Zay Péter ellen

Néhány napja kiderült, hogy Lázár János nem indul a hódmezővásárhelyi polgármesteri székért, most pedig bejelentkezett Grezsa István, aki önálló jelöltként indul.
2019.04.24. 17:34

Márki-Zay Pétert három perben marasztalta el jogerősen a bíróság

A helyi kórház jó hírnevét sértő kijelentései mellett két másik ügyben is elmarasztalta a Szegedi Ítélőtábla Márki-Zay Péter (független) hódmezővásárhelyi polgármestert - közölte a Fidesz helyi közgyűlési frakciójának vezetője szerdán az alföldi városban.
2019.01.30. 08:03

16 önkormányzati választást tartanak még az őszi voksolás előtt

Már nem lehet több időközi választást kiírni ebben a ciklusban. Március 31-ig még 16 ilyen voksolást tartanak az országban, de Hódmezővásárhelyen például már lecsúsztak róla azok, akik egy előrehozott választással akarták hatalomban tartani vagy éppen megbuktatni Márki-Zay Péter polgármestert.
2018.10.11. 14:11

Nem akar időközi választást Hódmezővásárhelyen a Fidesz

Nem támogatja Márki-Zay Péter (független) polgármesternek a közgyűlés feloszlatására irányuló javaslatát és időközi választás kiírását a Fidesz Hódmezővásárhelyen - közölte Hegedűs Zoltán, a párt hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője.
2018.10.08. 20:10

Lázár János: Hódmezővásárhely ma egy vesztes város

A hódmezővásárhelyi közgyűlés feloszlatását javasolja Márki-Zay Péter. A Csongrád megyei város ellenzéki polgármestere azért akar időközi választást, mert elismeri, hogy Lázár János, a település országgyűlési képviselője győzött a köztük kirobbant politikai küzdelemben. A helyi Fidesz szerint mindenért a polgármester a felelős. Lázár János arra szólította fel a helyi döntéshozókat, högy vita helyett dolgozzanak.
2018.04.26. 11:34

Márki-Zay ismét elnapolta a rendkívüli közgyűlést

Mindössze tízperces vita után 15 munkanapra - a keddi ülést követően ismét - elnapolta a hódmezővásárhelyi közgyűlés rendkívüli ülését Márki-Zay Péter független polgármester csütörtökön.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018