INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 18. vasárnap
Ilona

máltai szeretetszolgálat

2019.05.12. 12:32

Vecsei Miklós a romastratégiáról: rettenetes a súly rajtunk

A nyomorúság parancsszóra meg pénzosztásra sem csökken, nagyon komoly lépéssorozatra van szükség - mondta Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, aki most lett a diagnózisalapú felzárkózási romastratégia előkészítésének és végrehajtásának koordinálásáért felelős miniszterelnöki biztos. A fogantatástól a foglalkoztatásig akarják felépíteni a programot, hogy a most születő roma fiatalok 2050-re a társadalom ragyogó tagjai legyenek.
2019.02.04. 17:52

1989 nyara hosszú időre az identitásukat adta - 30 évesek a máltaiak

Hálaadó szentmisével emlékeztek hétfő délben a zugligeti Szent Család plébániatemplomban arra, hogy 1989. február 4-én 31 alapító tag részvételével megalakult a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Az egyesület ügyvezetője szerint továbbra is szolgálni szeretnék a nehéz sorsú embereket.
2018.07.17. 21:30

Új egészségügyi centrum nyílt hajléktalanoknak Szegeden

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat fenntartásában működő, hajléktalanokat segítő egészségügyi-szociális intézményt bővítettek Szegeden: ezentúl már 30 fő ellátása biztosított. A részletekről Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár beszélt az InfoRádiónak.
2018.05.08. 21:05

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kérése az új Országgyűlés képviselőihez

A legszegényebb családokban élő gyermekek támogatására kérte a parlamenti képviselőket Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke. A karitatív szervezet vezetője az új Országgyűlés megalakulásának napján névre szóló levélben fordult az összes képviselőhöz, és az Országgyűlés munkájában résztvevő tisztségviselőkhöz.
2016.04.27. 09:47

Szerbiában is tesztelik a magyar jelzőrendszert

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szakmai támogatásával indult el az első jelzőrendszeres házigondozó-szolgálat Szerbiában. A módszer lényege, hogy az otthonában élő idős ember rosszullét esetén a csuklóján lévő készülék gombját megnyomva riasztást küld a központba, ahonnan segítséget küldenek - mondta az InfoRádióban a szervezet ügyvezető alelnöke. Győri Dani Lajos hozzátette: Magyarországon már több mint 20 ezer ember él ezzel a készülékkel.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018