INFORÁDIÓ 
2019. október 18. péntek
Lukács

lázár jános

2019.07.09. 14:02

Márki-Zay Péter csalódott, amiért Lázár János nem vállalta

Grezsa István lesz Márki-Zay Péter kihívója Hódmezővásárhelyen. A miniszteri biztos önálló jelöltként indul el a polgármesteri posztért. A Fidesz egyelőre nem jelentette be, hogy támogatja őt. Az ellenzéki városvezető csalódottan fogadta, hogy mégsem Lázár Jánossal kell megküzdenie októberben.
2019.07.04. 22:24

Nem csatlakozik Magyarország az Európai Ügyészséghez - a nap hírei

Nem csatlakozik Magyarország az Európai Ügyészséghez - jelentette ki a leendő igazságügyi miniszter. Nem sértette a közösségi jogot a magyarországi kiskereskedelmi különadó. Nem vállalja a polgármester-jelöltséget Hódmezővásárhelyen Lázár János. A nap legfontosabb hírei július 4-én.
2019.07.02. 19:57

Szigorítanák a trafiktörvényt - itt a javaslat

A parlamenti honatyák kedden megkezdték a vitát Lázár János dohányzás visszaszorításáért felelős miniszterelnöki biztos terveiről. A kormány támogatja az előterjesztést.
2019.03.20. 12:44

Orbán Viktor ismét együtt Lázár Jánossal

A korábbi kancelláriaminiszter ezúttal Hódmezővásárhely és Mezőhegyes ügyeiről, illetve a déli vasútvonal fejlesztéséről egyeztetett a kormányfővel.
2018.11.06. 15:00

Újabb tisztséget kapott Lázár János

Újabb megbízatást kapott Lázár János Orbán Viktortól. A miniszterelnök a hódmezővásárhelyi tram train megépítésért felelős kormánybiztossá nevezte ki a volt minisztert, aki a mezőhegyesi ménesbirtok és a nemdohányzók érdekei felett is őrködik.
2018.10.08. 20:10

Lázár János: Hódmezővásárhely ma egy vesztes város

A hódmezővásárhelyi közgyűlés feloszlatását javasolja Márki-Zay Péter. A Csongrád megyei város ellenzéki polgármestere azért akar időközi választást, mert elismeri, hogy Lázár János, a település országgyűlési képviselője győzött a köztük kirobbant politikai küzdelemben. A helyi Fidesz szerint mindenért a polgármester a felelős. Lázár János arra szólította fel a helyi döntéshozókat, högy vita helyett dolgozzanak.
2018.09.26. 06:38

Új feladatot kapott Lázár János

A volt miniszter kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság által ellátott állami feladatok koordinálásáért.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018