INFORÁDIÓ 
2020. október 31. szombat
Farkas

lánczi tamás

2019.10.14. 14:13

Elemzők: kettősség alakult ki az önkormányzati választás nyomán

Húsz éve nem fordult elő, hogy jobboldali kormánynak baloldali fővárossal kelljen együttműködnie - mondta Lánczi Tamás az InfoRádiónak. A politikai elemző kettősnek nevezte az önkormányzati választás eredményét. Az összefogás és a Borkai-botrány segítette az ellenzéki győzelmeket az önkormányzati választáson - mondta az InfoRádiónak a Nézőpont Csoport vezetője. Mráz Ágoston Sámuel szerint kialakult egy vidék-város különbség, míg előbbiben a Fidesz, utóbbiban az ellenzék az erősebb.
2019.08.28. 09:26

Tömeges felmondás a XXI. Század Intézetnél

Váratlanul felmondott a Schmidt Mária vezette Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány alatt működő XXI. Század Intézet több munkatársa.
2019.06.04. 19:11

Lánczi Tamás: a magyar miniszterelnök jól kalkulált

Az ellenzék még annál is nagyobb bajban van, mint egy évvel ezelőtt volt – Lánczi Tamás szerint ezt lehet kiolvasni az európai parlamenti választás eredményeiből. A XXI. Század Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában úgy vélekedett, az EP-választás legfőképpen az európai államok belpolitikájára volt hatással.
2019.03.26. 11:02

Új főszerkesztő a Figyelőnél

Deák Bálint, a Világgazdaság című napilap főszerkesztője váltja Lánczi Tamást a Figyelő főszerkesztői posztján - derül ki a hetilap honlapján megjelent közleményből.
2019.03.22. 14:46

Lánczi Tamás: a Fidesz a csatát megnyerte, a háborút még nem

Ha most lennének az európai parlamenti választások, az európai egyesült államok hívei lennének többségben, de mivel különböző pártcsaládokban ülnek, a kép ennél összetettebb – mondta a Századvég Alapítvány vezető elemzője az InfoRádió Aréna című műsorában.
2018.11.27. 10:44

Lánczi Tamás: ugyanaz a színjáték folytatódik az ellenzéki oldalon

Az ellenzéki pártok által elindított főpolgármester-jelölti előválasztás nem hozza meg a várt eredményt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Századvég Alapítvány vezető elemzője. Lánczi Tamás arról is beszélt, hogy az Európai Néppárt vagy megreformálja magát vagy egy szakadás feszíti szét a konzervatív pártcsaládot.
2018.09.18. 10:52

Lánczi Tamás: patthelyzet állhat be a kontinensen

Ma az Európai Unióban a szuperállam víziója és a nemzetek Európája koncepció áll szemben egymással – mondta a Századvég Alapítvány vezető elemzője az InfoRádió Aréna című műsorában. Belpolitikailag jól jött a Fidesznek a Néppárttal való konfliktus, ugyanis ez összekovácsolta a kormányzópárt táborát – vélekedett Lánczi Tamás.
2018.08.26. 15:58

Kikre számíthat Toroczkaiék mozgalma? - elemzők

A Jobbik szavazóinak mintegy 30 százaléka hajlandó lenne átszavazni a Mi Hazánk Mozgalomra - mondta az InfoRádiónak a Századvég Alapítvány vezető elemzője, Lánczi Tamás. A Publicus Intézet ügyvezető igazgatója, Pulai András szerint ugyanakkor csapdahelyzetben van az új párt.
2018.03.13. 17:52

Lánczi Tamás: bukással járhat az ellenzéki összefogás

A Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint rendkívül veszélyes lenne az ellenzéknek az összefogás, és a bukás akár a baloldali pártok eltűnésével is járhatna. Lánczi Tamás arról is beszélt, hogy az emberek többsége cinikusan áll a korrupció kérdéséhez.
2018.01.17. 16:39

Mi az MSZP fő célja? - elemzők az Arénában

A Publicus Intézet ügyvezetője szerint az MSZP célja a választáson a parlamenti patthelyzet kialakítása, hogy a Fidesznek ne legyen többsége. A Századvég vezető elemzője viszont úgy véli, hogy a szocialisták csupán a baloldal meghatározó erejeként akarják folytatni.
2018.01.17. 10:03

Bizonytalan szavazók: képzet vagy ellenzéki esély?

A Publicus Intézet ügyvezetője szerint ha a baloldalnak sikerül konszolidálnia táborát, komoly veszélyt jelenthet a választáson a Fideszre. A Századvég vezető elemzője viszont úgy véli, hogy a kormánypártok nyernek áprilisban. Pulai András és Lánczi Tamás az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt.
2017.11.13. 12:13

Lánczi Tamás: "ha hátradőlnek, még baj is lehet"

Óriási előnye birtokában a mozgósítás a Fidesz fő feladata a parlamenti választásig - mondta a Századvég vezető elemzője az InfoRádió Aréna című műsorában. Lánczi Tamás hozzátette, a Jobbik a legnagyobb ellenzéki erő címért nem az MSZP-vel, hanem az LMP-vel lehet versenyben.
2017.09.13. 13:06

Ilyen kampány várható Lánczi Tamás szerint

Bővült a magyar kormány mozgástere - mondta a 2010 tavasza óta eltelt időszakról Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője, a Politikai Elemzések Központjának igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
2017.08.28. 06:11

Gumicsont vagy siker? - Putyin ismét Budapesten

A Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint egyebek mellett a paksi beruházás kerülhet szóba Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor magyar kormányfő hétfői budapesti találkozóján, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője pedig úgy látja, hogy a látogatás csak az ellenzék számára jelent politikai lehetőséget.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018