INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 6. csütörtök
Berta, Bettina

kunhalmi ágnes

2020.05.29. 09:07

Vitatott körülmények között módosíthat alapszabályt az MSZP

Az MSZP elnöksége jelenlét nélküli távszavazással módosítaná a párt alapszabályát, amely lehetővé tenné a társelnöki rendszer bevezetését, és kivételes hatalommal ruházná fel a vezetést. A párt több prominense szerint azonban a jelenlegi alapszabály ezt nem teszi lehetővé, így jogellenes lenne – értesült a Magyar Nemzet.
2020.05.02. 19:33

MSZP: történelemhamisító nyilatkozatot fogadott el a Ház

Az "igazi köztársaság" hiányáról beszélt a parlament MSZP-s alelnöke Budapesten, Göncz Árpád volt köztársasági elnök szobránál abból az alkalomból, hogy 30 éve alakult meg a rendszerváltás utáni első Országgyűlés.
2019.10.23. 15:11

MSZP: a demokráciáért újra és újra meg kell harcolni

Az 1956-os forradalom fontos üzenete, hogy egy nemzet sem tud elnyomásban élni, és a demokrácia, a sajtószabadság, egy nemzet méltósága, erkölcsi tartása soha nem magától értetődő, azért újra meg újra meg kell harcolni - közölte az MSZP választmányának elnöke szerdán, az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság kikiáltásának 30. évfordulóján Budapesten.
2019.10.19. 13:28

Az MSZP óriási sikereiről beszélt Tóth Bertalan

A pártelnök szerint az MSZP készen áll az újabb rendszerváltásra.A párt választmánya támogatja, hogy Demszky Gábor (SZDSZ) és Tarlós István (Fidesz-KDNP) volt főpolgármester díszpolgári címet kapjon a fővárostól
2018.06.14. 10:47

Visszalépett Kunhalmi Ágnes

Mégsem indul Kunhalmi Ágnes az MSZP elnöki posztjáért, csak a választmány vezetéséért jelölteti magát vasárnap - közölte a politikus.
2018.06.11. 21:17

Változás az MSZP elnökjelöltjeinél

Az InfoRádió értesülései szerint Szanyi Tibor és Bródy Gábor visszalépett az elnökjelöltségtől, Kunhalmi Ágnes pedig a hét második felében dönthet erről. A lemondásokat megerősítette hétfő este a párt jelölőbizottságának elnöke is, aki szerint hárman indulnak az MSZP elnöki posztjáért a vasárnapi tisztújító kongresszuson: Kunhalmi Ágnes volt fővárosi MSZP-elnök, Mesterházy Attila volt pártelnök és Tóth Bertalan frakcióvezető.
2018.05.01. 15:01

MSZP: ki kell jönni a gödörből

Az ellenállást nem lehet feladni, az ellenzéki politizálás egyetlen kritikus feltétele az összefogás - hangoztatták az MSZP vezető politikusai kedden Budapesten, a párt városligeti majálisán.
2018.04.24. 19:00

Ki áll az MSZP élére?

Egyre többen jelentkeznek be az MSZP elnöki posztjára. Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan után Szanyi Tibor sem zárta ki indulását, Bródy Gábor pedig már hivatalosan is jelentkezett.
2018.03.15. 18:32

Karácsony: akár az ördöggel is lehet szövetkezni

Széles, a Jobbikot is magába foglaló ellenzéki együttműködés mellett foglalt állást Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, valamint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a nemzeti ünnepen tartott közös baloldali megemlékezésen. Gyurcsány Ferenc vasárnap délutánra tárgyalni hívta az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik vezetőit. A szónokok egymásnak ellentmondóan beszéltek a Jobbikról: Karácsony Gergely elmenne a tárgyalásra, de azt mondta, ha Vona Gábor nyeri a választást, az is Orbán Viktor-győzelem lesz, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes pedig úgy fogalmazott: minden, a Jobbikra leadott szavazat kukába dobott szavazat.
2017.12.01. 19:45

Megtalálta arcát az MSZP

Az MSZP december 9-én mutatja be Tegyünk igazságot című programját a választóknak. A szocialista párt közleményében azt írta: a program középpontjában az igazságos ország megteremtése áll, szemben a Fidesz által épített "szegényellenes, az országot kifosztó" politikával.
2017.04.10. 16:14

Kósa: „semmilyen egyetemet nem zárnak be”

„Semmilyen egyetemet nem zárnak be, semmi sem fenyegeti a tan-, az oktatási és a kutatási szabadságot” - mondta Kósa Lajos az Országgyűlés plenáris ülésén. Kunhalmi Ágnes a CEU ügyét úgy értékelte: a Fidesz-kormány rárontott saját népére.
2016.11.25. 07:01

Elkészült az MSZP felelőslistája

Döntött az MSZP fővárosi párttanácsa azokról a politikusokról, akiket a szocialisták képviselőjelölteknek jelölnének Budapesten. Az ellenzéki párt fővárosi elnöke az InfoRádiónak elmondta: a végleges lista a többi baloldali szervezettel való egyeztetés vagy akár előválasztás után állhat össze.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018