INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla

kunhalmi ágnes

2018.06.14. 10:47

Visszalépett Kunhalmi Ágnes

Mégsem indul Kunhalmi Ágnes az MSZP elnöki posztjáért, csak a választmány vezetéséért jelölteti magát vasárnap - közölte a politikus.
2018.06.11. 21:17

Változás az MSZP elnökjelöltjeinél

Az InfoRádió értesülései szerint Szanyi Tibor és Bródy Gábor visszalépett az elnökjelöltségtől, Kunhalmi Ágnes pedig a hét második felében dönthet erről. A lemondásokat megerősítette hétfő este a párt jelölőbizottságának elnöke is, aki szerint hárman indulnak az MSZP elnöki posztjáért a vasárnapi tisztújító kongresszuson: Kunhalmi Ágnes volt fővárosi MSZP-elnök, Mesterházy Attila volt pártelnök és Tóth Bertalan frakcióvezető.
2018.05.01. 15:01

MSZP: ki kell jönni a gödörből

Az ellenállást nem lehet feladni, az ellenzéki politizálás egyetlen kritikus feltétele az összefogás - hangoztatták az MSZP vezető politikusai kedden Budapesten, a párt városligeti majálisán.
2018.04.24. 19:00

Ki áll az MSZP élére?

Egyre többen jelentkeznek be az MSZP elnöki posztjára. Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan után Szanyi Tibor sem zárta ki indulását, Bródy Gábor pedig már hivatalosan is jelentkezett.
2018.03.15. 18:32

Karácsony: akár az ördöggel is lehet szövetkezni

Széles, a Jobbikot is magába foglaló ellenzéki együttműködés mellett foglalt állást Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, valamint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a nemzeti ünnepen tartott közös baloldali megemlékezésen. Gyurcsány Ferenc vasárnap délutánra tárgyalni hívta az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik vezetőit. A szónokok egymásnak ellentmondóan beszéltek a Jobbikról: Karácsony Gergely elmenne a tárgyalásra, de azt mondta, ha Vona Gábor nyeri a választást, az is Orbán Viktor-győzelem lesz, az MSZP-s Kunhalmi Ágnes pedig úgy fogalmazott: minden, a Jobbikra leadott szavazat kukába dobott szavazat.
2017.12.01. 19:45

Megtalálta arcát az MSZP

Az MSZP december 9-én mutatja be Tegyünk igazságot című programját a választóknak. A szocialista párt közleményében azt írta: a program középpontjában az igazságos ország megteremtése áll, szemben a Fidesz által épített "szegényellenes, az országot kifosztó" politikával.
2017.04.10. 16:14

Kósa: „semmilyen egyetemet nem zárnak be”

„Semmilyen egyetemet nem zárnak be, semmi sem fenyegeti a tan-, az oktatási és a kutatási szabadságot” - mondta Kósa Lajos az Országgyűlés plenáris ülésén. Kunhalmi Ágnes a CEU ügyét úgy értékelte: a Fidesz-kormány rárontott saját népére.
2016.11.25. 07:01

Elkészült az MSZP felelőslistája

Döntött az MSZP fővárosi párttanácsa azokról a politikusokról, akiket a szocialisták képviselőjelölteknek jelölnének Budapesten. Az ellenzéki párt fővárosi elnöke az InfoRádiónak elmondta: a végleges lista a többi baloldali szervezettel való egyeztetés vagy akár előválasztás után állhat össze.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018