INFORÁDIÓ 
2020. április 9. csütörtök
Erhard

kossuth rádió

2020.04.03. 07:46

Orbán Viktor: Járványügyi és gazdaságvédelmi akciótervet mutatunk be

Nagyszombatig tartanak a jelenlegi korlátozások, szerdán dönt arról a kormány, hogy "mi lesz a húsvéttal" - mondta a miniszterelnök a közrádióban. Szombaton jön a járványügyi kedden pedig a gazdaságvédelmi akcióterv. Plusz juttatást kapnak az egészségügyi dolgozók.
2020.03.20. 08:17

Orbán Viktor: felállt az ország a védekezésre

Még mindig a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, a tömeges megbetegedésekébe még nem léptünk át, de az is fog következni – mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában.
2020.02.28. 08:01

Orbán Viktor: az emberek pánikreakciója nem teljesen indokolatlan

A migrációs aggodalmak miatt V4-Erdogan-csúcs van szerveződőben, még a következő EU-csúcs előtt - közölte a kormányfő péntek reggel a Kossuth rádióban. Szerinte nagy a valószínűsége annak, hogy a koronavírus megjelenik Magyarországon, az emberek pedig nem véletlenül lepik el az élelmiszerboltokat. Bejelentette a nemzeti konzultáció időpontját.
2019.09.27. 08:19

Orbán Viktor: van egy kialakult helyzet és ezt meg fogom oldani

A Trócsányi Lászlóval kapcsolatos döntésről, a máltai megegyezésről, a migrációs helyzet politikai vonatkozásairól és a szerinte "csetlő-botló" Karácsony Gergelyről is beszélt a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2019.09.13. 08:13

Orbán Viktor: arra számítok, hogy lesznek még forró pillanataink

Egy küzdelem még hátravan, az Európai Parlament meghallgatja a jelölteket, és csak azután véglegesítik őket, minden esetre a közbülső siker is siker - értékelte a miniszterelnök, hogy a szomszédság- és bővítéspolitikai tárcára jelölte az Európai Bizottság megválasztott elnöke Trócsányi Lászlót. Orbán Viktor második és harmadik családvédelmi akciótervről is beszélt a Kossuth Rádióban.
2019.07.12. 08:19

Orbán Viktor: Ez maradjon az én titkom

Nem árulja el a magyar kormányfő, hogyan vette rá Emmanuel Macron francia elnököt arra, hogy álljon el Frans Timmermans támogatásától; a közrádiónak adott péntek reggeli interjújából azonban kiderül, "diplomáciai horroron" van túl a kormány, amelynek az a célja, hogy Magyarország hitelfelvevőből hitelnyújtó országgá váljon.
2017.05.19. 08:19

Orbán Viktor: a családokon múlik Magyarország jövője

Egy elhibázott politika lenyomatának nevezte az Európai Parlament (EP) Magyarországgal szembeni szerdai határozatát Orbán Viktor miniszterelnök, aki szerint valójában egy "Soros-jelentésről" van szó.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018