INFORÁDIÓ 
2021. január 22. péntek
Artúr, Vince

kossuth rádió

2021.01.22. 08:00

Orbán Viktor: az Európai Unió most valamit nagyon rosszul csinált

A miniszterelnök hosszabb interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban a vakcinabeszerzésről - például Kína szállítási feltételéről -, a nyitás várható körülményeiről és arról, milyen hangulatban zajlik egy-egy EU-csúcs, ami "a magyar embert frusztrálja".
2021.01.15. 07:58

Orbán Viktor: 1,7 millió kínai vakcinánk még lenne is

Nyár végére, őszre lehet a korlátozásoktól megszabadulni - mondta a miniszterelnök a Kossuth rádióban adott terjedelmes interjújában. Bejelentette a 25 éven aluliak tervezett jövedelemadó-mentességét is 2022-től.
2020.11.27. 07:38

Orbán Viktor: most zajlik Közép-Európa újjászületése

A miniszterelnök péntek reggel ismét a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt. Beszélt a jogállamiság és az uniós költségvetés, valamint a vétó ügyéről. Közölte, nem hajlandó kompromisszumra, csak megoldásra. Az idei külföldi síelésnek is szigorú jövőt jósolt. Előjegyzés indul itthon a koronavírus-vakcinákra. Nem jó a helyzet a kórházakban, el fogjuk érni a 10 ezer fős itteni betegszámot.
2020.09.18. 07:59

Orbán Viktor: nem lesz egy jó hangulatú őszünk

A miniszterelnök a járványügyi védekezés közepette bevezetett új szabályokról is beszélt a Kossuth rádiónak adott interjújában péntek reggel. A kormányfő szerint Magyarország a 25 legjobban védekező ország egyike.
2020.09.04. 07:59

Orbán Viktor: a fiatalok felelőssége most megnőtt

Sok fiatal kapta el a vírust, ők pedig átadták egymásnak. Lehetett tudni, hogy ez lesz nyáron, de most ősz van, nagy tisztelettel kérjük a fiatalokat, hogy alkalmazkodjanak a helyzethez - fogalmazott a Kossuth rádióban péntek reggel a kormányfő.
2020.08.07. 08:10

Orbán Viktor: ha lesz vakcina, nálunk is lesz

A miniszterelnök arra kért mindenkit, hogy viselkedjen felelősen, mert nem lehet az élet minden részletét szabályozni, a járvány elleni védekezés a kormány és a polgárok együttműködésével lehet csak sikeres.
2020.07.31. 07:59

Orbán Viktor: ez az egymillió dolláros kérdés

A járványügyi védekezésben a kormányfő szerint most ez a jelszó: nem szabad kockáztatni. A Kossuth rádiónak adott interjújában aláhúzta, minden, amire most igazán szükség van a veszély elhárításához, már "mi gyártjuk".
2020.07.10. 08:11

Orbán Viktor: napokon belül lesznek újabb korlátozások

A miniszterelnök a Kossuth rádióban a készülő uniós költségvetésről, az Európai Unióban a gazdaság újraindításához felvenni tervezett hitelről és a pedofília miatt elítélt Kaleta Gábor ügyéről is beszélt.
2020.06.12. 07:37

Orbán Viktor: az erősödő Magyarország társakat keres a sikeres jövőhöz

Ezen a péntek reggelen is interjút adott a kormányfő a Kossuth rádióban. Beszélt a veszélyhelyzet megszűnését követő időszakról, az önkormányzatok jövőjéről, a V4-es együttműködésről és arról, hogy "most az egyszer muszáj elfogadni az uniós hiteltervet". A trianoni évforduló kapcsán hangsúlyozta: a 21. századot meg fogjuk nyerni.
2020.05.29. 07:57

Orbán Viktor: pénteken indul a nemzeti konzultáció

Tíz éve lépett hivatalba másodszor miniszterelnökként Orbán Viktor, ennek kapcsán terjedelmes interjút adott pénteken a Kossuth rádióban. A kormányfő elmondta, hatalmas harc kezdődött 1990-ben, de 2010-ben lezárták azt.
2020.05.22. 07:57

Orbán Viktor: ha a védőtávolságot betartjuk, nem lesz baj

A vidék jól halad, Budapest két héttel követi, a vidék pedig két héttel követi Ausztriát a járványügyi lazításban – fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádióban. Beszélt a tranzitzónák bezárásáról és a gazdaság talpra állításáról is.
2020.05.01. 07:35

Orbán Viktor: a kulcsfogalom most a szigorú menetrend

Lesz második járványhullám - jelentette ki a kormányfő a Kossuth rádiónak adott május 1-jei interjújában; a kérdés számára és a szakemberek előtt is csak az, nagyobb lesz-e, mint az első. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy most nem rendkívüli jogai vannak a kormánynak, hanem a sebességnövelésre van lehetősége.
2020.04.17. 07:43

Orbán Viktor: Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra

Péntek reggel ismét élő interjút adott a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Beszélt a kórházi kiürítésről, a Pesti úti idősotthonról, a Budapestre a jövőben vonatkozó speciális szabályok lehetőségéről és számos más kérdésről is. A megbetegedések száma nagyobb ütemben fog nőni a korábbiaknál a következő napokban, jön a neheze.
2020.04.10. 14:18

Orbán Viktor: a nagy megpróbáltatás, az igazi teszt még előttünk van

Van Magyarországnak egy esélye arra, hogy jól jöjjön ki ebből az egészből, csak egy jó terv kell, és azt jól kell végrehajtani - mondta a miniszterelnök nagypéntek reggelén a Kossuth rádióban. Van tervünk, és bízunk abban, hogy sikerülni fog - tette hozzá. Orbán Viktor a kijárási korlátozásról, az önkormányzatokról és a gazdaságvédelmi intézkedésekről is beszélt.
2020.04.03. 07:46

Orbán Viktor: Járványügyi és gazdaságvédelmi akciótervet mutatunk be

Nagyszombatig tartanak a jelenlegi korlátozások, szerdán dönt arról a kormány, hogy "mi lesz a húsvéttal" - mondta a miniszterelnök a közrádióban. Szombaton jön a járványügyi kedden pedig a gazdaságvédelmi akcióterv. Plusz juttatást kapnak az egészségügyi dolgozók.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018