INFORÁDIÓ 
2019. november 14. csütörtök
Aliz

kocsis máté

2019.10.29. 12:23

Nem csitul Hadházy Ákos trágárkodási ügye, lemondásra szólították fel

Az Országgyűlés tagjaira vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítását javasolja a Fidesz Hadházy Ákos független képviselő miatt, aki múlt héten megzavarta Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti beszédét és egy trágár feliratot tartott fel az ülésteremben. A kormánypárt frakcióvezetője lemondásra szólította fel az ellenzéki politikust, aki egyébként eddig sem vett részt az üléseken, és ezután sem látja értelmét annak.
2019.07.04. 20:13

Változás jöhet a dohányboltokban, itt az újabb javaslat

A fideszes Kocsis Máté lehetővé tenné, hogy a helyi önkormányzati képviselő-testületek rendeletben dönthessenek a településen található dohányboltokban a 22 és 6 óra közötti szeszesital-árusításról.
2019.04.17. 15:33

Nagy László új szerepben

Szerdán megtartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség, amely megválasztotta tisztségviselőit.
2019.02.26. 13:48

Kocsis Máté: a következő ciklus meghatározó lesz Európa életében

A jövő évi költségvetés elfogadását és a családvédelmi akciótervhez szükséges jogalkotást tartja a tavaszi ülésszak legfontosabb feladatainak a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint nem csitulnak, hanem élesednek majd a menekültválság körül kialakult viták a kampányban – akár az Európai Néppárton belül is.
2019.02.13. 10:52

Fontos ügyek a kormánypártok frakcióülésén

A családvédelmi akcióterv részletei, az EP-választás és a jövő héten kezdődő tavaszi parlamenti ülésszak is hangsúlyos téma lesz a szerdán kezdődő kihelyezett Fidesz-KDNP frakcióülésen.
2019.01.08. 15:51

Nem hibázhat a kézilabda-válogatott a vb-n

Az első hét közé kerülés az elvárás a magyar férfi kézilabda-válogatottal szemben a német-dán közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A szakvezetők szerint nem könnyű a csoport, jó játék és szerencse is kell.
2018.09.12. 18:52

Reagál a Fidesz-KDNP a Sargentini-jelentésre

A Fidesz-KDNP kétnapos frakcióülését Velencén tartja, ahol kiemelten foglalkoznak az Európai Parlament döntésével - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.
2018.09.12. 07:42

Kocsis Máté: Magyarország ellen koncepciós eljárás zajlik – lapszemle

A Magyar Időknek Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője adott interjút. Ma szavaz az Európai Parlament az új szerzői jogi irányelvről – írja a Népszava. A Világgazdasági szerint hatmilliárd forint nettó nyereségen osztozkodhatott tavaly a tizenkét magyarországi befektetési szolgáltató. A Portfolio páros interjúban kérdezte a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgató-helyettesét és az MKB Private Banking igazgatóját. A Népszavának Magas István, a Budapesti Corvinus Egyetem Világgazdasági Intézetének munkatársa adott interjút.
2018.07.27. 20:54

A kétharmad felelősség és az ellenzék kritikája - Tusványos

Nemzetpolitikáról, innovációról, a magyarországi kormányoldal kétharmados többségéről, Közép-Európa jövőképéről is hangzottak el előadások, folytak viták a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos) pénteki vitanapján.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018