INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

klinikai szakpszichológus

2020.06.28. 20:49

Se a karantén előtti, se a karantén alatti módszerek nem lesznek jók már a munkában

A koronavírus-járvány a munkavégzést is megváltoztatja – mondta az InfoRádiónak nyilatkozó klinikai szakpszichológus. Goschi Gabriella szerint a home office hatékonysága sok munkáltatót és munkavállalót elgondolkodtatott a jövőről. Mindazonáltal már most látszik, hogy sem a karantén előtti, sem a karantén alatti módszerekhez nem szabad visszatérni, tehát új rendszerre, új egyensúlyra van szükség.
2020.06.13. 19:35

Bagdy Emőke: lelket megrengető helyzettel kerültünk szembe

A korábbi, fel nem dolgozott trauma egyenes következménye lehetett a mostani járványhelyzetben a pánik kialakulása – hívta fel a figyelmet az InfoRádió Aréna című műsorában Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus. A műsorban az is elhangzott, a bizonytalan helyzetben a materiális dolgok sokszor felülírják az egyén hogylétére vonatkozó kérdéseket.
2017.06.17. 14:20

A nagy kérdés: tanuljon-e a gyerek a nyári szünetben?

Fontos egy átmeneti idő biztosítása a gyerek számára a tanév vége és az aktív pihenési időszak között - hívta fel a figyelmet az InfoRádió által megkérdezett klinikai szakpszichológus. Kalamár Hajnalka szerint az lenne a jó, ha a gyerekek pár napot a nyári szünet elején azzal töltenének, amivel szeretnének, és csak utána kezdődne a nyaralás, a tábor vagy sportprogram.
2016.11.25. 14:42

Bagdy Emőke: nincs időnk érzelmekre, fájdalomra sem

Már óvodás- és iskoláskorban fontos lenne a stresszkezelés - vallja Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, aki az InfoRádió Aréna című műsorának vendége lesz péntek este 6 órától.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018