INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

kiss lászló

2020.02.22. 11:10

A MSZP megnevezte a DK-s "taghorgászokat"

Varju Lászlót és Élő Norbertet okolják a szocialisták azért, hogy egyre-másra vándorolnak el tőlük - például a Demokratikus Koalícióhoz.
2020.02.06. 16:21

Attól tartanak a kerületek, hogy elemelik a pénzük harmadát

Veszélybe kerülhet a főváros és a budapesti kerületek gazdálkodása, ha a kormány elfogadja a Nemzeti Versenyképességi Tanács keddi ülésén felmerült javaslatokat - mondta az InfoRádióban a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének társelnöke.
2016.05.11. 17:08

Kiss László nem lehet Százhalombatta példaképe

A százhalombattai önkormányzat elfogadta Kiss László kérését és törölte a díszpolgári címét és a városi uszoda nevét is megváltoztatja - mondta Vezér Mihály polgármester. A városvezető megerősítette, hogy a nemi erőszak miatt elítélt korábbi úszó szövetségi kapitány találkozott az áldozat Takáts Zsuzsannával, akitől elnézést kért.
2016.05.10. 12:07

Blikk: Kiss László korábban is erőszakoskodott

A Blikk információi szerint nem először erőszakoskodott Kiss László a margitszigeti sportuszodában, amikor 1961 nyarán a szintén úszó Várszegi Lajossal és Lantos Lászlóval a létesítmény egyik lakásában csoportosan megerőszakoltak egy fiatal lányt, a múlt szombaton nyilvánosság elé álló Takáts Zsuzsannát.
2016.05.09. 11:22

„Nem lesz könnyű dolga Kiss Lászlónak”

Nem lesz könnyű dolga Kiss Lászlónak az úszókat egykor kihallgató rendőrtiszt szerint, ha bizonyítani akarja, hogy koncepciós szempontok alapján született meg a Takáts Zsuzsanna megerőszakolásának vádjában hozott elsőfokú és jogerős ítélet – számolt be a Népszabadság.
2016.05.07. 22:04

Takáts Zsuzsanna: nem tudok megbocsátani Kiss Lászlónak

Nem tudok megbocsátani Kiss Lászlónak, mert soha nem kért bocsánatot, és most, 55 év után sem fogja fel, hogy mit tett - mondta Takáts Zsuzsanna, a Kiss László volt úszókapitány által is megerőszakolt áldozat az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorának adott exkluzív interjúban szombaton.
2016.04.12. 08:18

Hargitay András: Kétszer büntettek meg egy embert

Hargitay András, a magyar úszóválogatott új szövetségi kapitánya elítéli az erőszakos cselekedeteket, és bízik benne, hogy mielőbb nyugalom lesz a sportágban. A szakvezető kiemelte, hogy a korabeli sportvezetés felelőssége az, hogy Kiss László a büntetőügye után az úszásban dolgozhatott, ahol később azonban eredményesen dolgozott.
2016.04.11. 16:38

Zárolták a Kiss László-ítélet iratait

Az esetleges további jogsérelem megakadályozása érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke elrendelte a Kiss László-ügy ítéleti iratainak zárolását.
2016.04.08. 15:22

Újabb fordulat Kiss László ügyében

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke arra hívja fel az újságírókat és kiadókat, hogy a hivatal eljárásának lezárultáig ne hozzanak nyilvánosságra újabb részleteket Kiss László volt úszószövetségi kapitány ügyében.
2016.04.08. 09:32

A Halhatatlanok Klubja kiállt Kiss László mellett

A Halhatatlanok Klubja megértéssel és megbecsüléssel fogadta a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vezetőségének és a MÚSZ edzőbizottságának Kiss László szövetségi kapitány, mesteredző melletti kiállását.
2016.04.07. 20:02

Kiss László "levette a terhet a vállakról"

A Magyar Úszó Szövetség elnöke Triesztben tartózkodik, és nem kíván Kiss László csütörtöki lemondásáról véleményt mondani mindaddig, amíg nem beszélt vele, az ügy súlya pedig túlmutat egy telefonos egyeztetésen.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018