INFORÁDIÓ 
2020. október 26. hétfő
Dömötör

kijárási korlátozás

2020.05.23. 20:57

Almási Kitti: családi drámákat is hozott a járványhelyzet

Bár az emberek nem beszélnek róla, sokan most döbbentek rá, hogy nem szeretnek sok időt tölteni a párjukkal, sőt a gyermekeikkel sem – mondta egy konferencián Almási Kitti pszichológus, aki nagyon erős feszültségeket is tapasztalt a családokban.
2020.05.11. 21:13

Dupla nulla Szlovákiában

Északi szomszédunknál péntek után vasárnap sem regisztráltak egyetlen egy koronavírussal fertőzött beteget sem, szombaton pedig mindössze két személy tesztje lett pozitív. Igor Matovič kormányfő szeretné, ha már a hétvégén otthoni válthatná fel a kötelező állami karantént.
2020.05.07. 11:49

Hatalmasat zuhant már márciusban a hazai turizmus

A kijárási korlátozásokat március 28-án vezette be a kormány, de a koronavírus terjedése miatt már korábban elmaradtak a külföldiek, és a belföldi turizmusban is erős leállás volt tapasztalható.
2020.05.04. 06:29

Elkezdődött a védekezés új szakasza itthon, ezek a változások

Mától vidéken szigorú menetrend szerint megkezdik a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítését, Budapesten és Pest megyében a fertőzöttek, illetve az elhunytak magas száma miatt még érvényben maradnak a korlátozások.
2020.05.03. 09:30

Gyorsan léptek a termálfürdők

Május 8-án nyit az első fürdő Zalában, élve a kormányzati lazítás adta engedéllyel, egy somogyi pedig május 23-ra tervezi az újraindulást.
2020.05.01. 18:39

Menetrend a magyar egészségügy újraindulására

A kijárási korlátozások elrendelésével együtt állították le gyakorlatilag a teljes magyar egészségügyet a sürgős ellátások és a koronavírusos betegek kezelésének kivételével. Most fokozatosan indítják újra - az is kiderült, hol milyen feltételeknek kell megfelelni.
2020.04.30. 20:00

Marad a szigor a hosszú hétvégére – országos körkép

Miután a hosszú hétvégén is eltérő szabályokkal járnak el országszerte a települések, az Infostart igyekszik áttekintést adni, hogy mire számíthat az, aki a kijárási korlátozások ellenére mégis útnak indul. 
2020.04.24. 19:36

Ezekre a kijárási korlátozásokra kell számítani a hétvégén

Miután a hétvégi kijárási korlátozások településenként eltérő szabályokkal járnak, körképünkben igyekszünk áttekintést adni, hova lehet, vagy nem lehet menni, hol várható éjszakai kijárási tilalom. Egyre több helyütt kötelező a maszkviselés. Az erdőben kirándulók óvakodjanak a szaporulat miatt agresszívebb vaddisznóktól.
2020.04.23. 16:41

Májusban fokozatosan újraindítaná a gazdaságot a kormány

Május 3. után a védekezés új szakasza kezdődik el, szabályairól és a gazdaság újraindításának ütemtervéről a kabinet jövő szerdai ülésén tárgyalnak részletesen - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Annyit elárult, hogy a környező országok egyes lazító intézkedéseire nálunk még nem látják elérkezettnek az időt.
2020.04.20. 05:20

Óvatosan készül a szezonra a vitorlásközösség

A járványvédelmi intézkedések betartásával készül a szezonra a vitorlás közösség. Ugyan egyéni szabadidős tevékenységnek számít, mégis azt kéri a vitorlás szövetség, hogy maradjon otthon mindenki.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018