INFORÁDIÓ 
2020. július 3. péntek
Kornél, Soma

kemény dénes

2019.12.03. 16:07

Visszavonulásra bírta a NOB-ot a FINA vízilabdás ága

Bár a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 11+2 fős kereteket szeretett volna látni a 2020-as olimpia pólóprogramjában, a FINA érvelt és győzött - Kemény Dénes az InfoRádióban azt is elmondta, hogyan történt mindez.
2019.11.21. 16:57

Budapest több díszpolgára is kiáll az atlétika-vb mellett

Miklósa Erika operaénekes, Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya és Merkely Béla professzor levelet írt Karácsony Gergely főpolgármesternek, amelyben arra kérik, hogy támogassa a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezést.
2019.11.11. 13:41

Kemény Dénes: amit Szívós István a vízben művelt, az korszakos volt

Szívós István centerként új fejezetet nyitott a vízilabdázásban, majd játékos pályafutása után sem szakadt el egyetlen pillanatra sem a sporttól – mondta az InfoRádiónak a 71 éves korában elhunyt olimpiai bajnokról Kemény Dénes korábbi szövetségi kapitány, a Magyar Vízilabda Szövetség volt elnöke.
2019.08.01. 20:45

Kemény Dénes: ez veszélyes!

A dél-koreai vizes világbajnokságon még 13 játékos alkotta a vízilabdacsapatokat, ugyanakkor jövőre, a tokiói olimpián már csak 11 játékos állhat a szövetségi kapitány rendelkezésére. A Magyar Vízilabda Szövetség korábbi elnöke szerint ez a szabálymódosítás több okból is veszélyes lehet.
2018.09.26. 10:48

Hajnali határozatképtelenség: vasárnap választ új elnököt a vízilabda-szövetség

Határozatképtelen volt a Magyar Vízilabda Szövetség szerda reggelre összehívott rendkívüli közgyűlése, amelyen az új elnököt választották volna meg, miután a jelenlegi vezető, Kemény Dénes korábban már jelezte távozási szándékát. A szövetség főtitkára az InfoRádiónak elmondta, hogy a megismételt közgyűlés vasárnap lesz.
2018.07.17. 16:33

Kemény Dénes: a bíráskodás a videobíróval is szubjektív maradt

Csökkent a játékvezetők egyéni felelőssége a VAR-rendszer bevezetése miatt - hangsúlyozta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, az InfoRádió vb-szakértője. Arról is beszélt, hogy összességében nem lehet panasz a vasárnap zárult labdarúgó-vb színvonalára.
2018.07.16. 11:50

Kemény Dénes: a francia válogatott sebezhetetlen

Már a csoportkör után jól is látszott, hogy a francia válogatott sebezhetetlen - mondta a labdarúgó-vb döntője után Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, az InfoRádió szakértője.
2018.07.14. 08:44

Kemény Dénes: a horvátokon csak a csoda segíthet

Újabb horvát csodára lenne szükség, különben a franciák a döntő esélyesei - mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, az InfoRádió vb-szakértője a labdarúgó-világbajnokság hétvégi helyosztói előtt.
2018.07.12. 11:43

Kemény Dénes: nem volt szerencséjük az angoloknak, túl korán szereztek gólt

Jobb az utolsó percekben előnybe kerülni, mint az elsőkben - mondja Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Az InfoRádió vb-szakértője szerint az angolok egy idő után megelégedtek az egygólos vezetéssel a labdarúgó-világbajnoki elődöntőben, és ezt tudták kihasználni a horvátok.
2018.07.11. 13:18

Kemény Dénes: törvényszerű, hogy a sztárok nem csillognak

Törvényszerű, hogy a legnagyobb sztárok teljesítménye hullámzik, ilyenkor az a csapat nyer, ahol van valaki, aki a helyükre lép. A franciák találtak ilyet, a belgák nem - fejtette ki Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, az InfoRádió exkluzív szakértője az oroszországi labdarúgó-világbajnokság francia-belga elődöntője után.
2018.07.10. 10:03

Kemény Dénes: mindenki megy majd előre, mint a mozdony

Az elődöntőkben már csökken az edzők szerepe, és egy-egy játékos lelkiereje dönthet a továbbjutásról - mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a Franciaország-Belgium labdarúgó-világbajnoki elődöntő előtt. Az InfoRádió vb-szakértője szerint nem a fizikai állapot dönt majd, mert az adrenalin és a motiváció miatt ez már nem számít.
2018.07.09. 12:41

Kemény Dénes: nem lehet már kihúzni a nyuszit a cilinderből

A futball-világbajnokság elődöntőjében már egyik csapatot sem lehet leírni - mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi sikerkapitány. Az InfoRádió exkluzív szakértője felhívta a figyelmet arra, hogy a szövetségi kapitányoknak a rivális szakvezetők fejével is gondolkodniuk kell.
2018.07.04. 10:23

Kemény Dénes: kevés klasszis, sok mesterember

Az angolok paradox módon harcolták ki a továbbjutást, a svédek pedig igazi klasszis nélkül, ám rengeteg mesteremberrel - vélekedik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság utolsó két nyolcaddöntőjéről Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, az InfoRádió exkluzív vb-szakértője.
2018.07.02. 10:22

Kemény Dénes: szuper szombat és szomorú vasárnap

Az egyenes kieséses szakaszban kétfajta meccs van: amikor egymásnak esnek a csapatok, és amikor a ha már ki kell kapni, akkor inkább tizenegyesekkel mentalitás uralkodik 120 percig - vélekedett Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, volt sikerkapitány, az InfoRádió exkluzív szakértője.
2018.06.29. 12:12

Kemény Dénes: döntsenek a sárga lapok a 11-esek helyett

Az InfoRádió vb-szakértőjének tetszik, hogy a fair play-pontok alapján döntik el holtverseny esetén a továbbjutást, sőt Kemény Dénes kiterjesztené a megoldást a döntetlennel végződő egyenes kieséses mérkőzésekre is a labdarúgó-világbajnokságon.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018