INFORÁDIÓ 
2020. február 20. csütörtök
Aladár, Álmos

középiskolai felvételi

2020.01.16. 16:27

Szombaton izgulhatnak a felvételizők

A hétvége több tízezer családban telik majd izgalomban. Idén a középiskolák kétharmada kötötte írásbeli vizsgához a beiskolázást.
2019.03.18. 16:42

Fontos napok jönnek a középiskolai felvételizőknek

Csütörtökön és pénteken van lehetőségük a középfokú felvételi eljárásban a tanulóknak eredeti továbbtanulási terveik módosítására, amit a szabályok alapján egy alkalommal tehetnek meg - közölte az Oktatási Hivatal.
2019.02.15. 07:56

Rengeteg a mítosz a középiskolai felvételi körül - íme a tudnivalók

Fontos az iskolaválasztás, kerülni kell a protestdöntéseket, a jelentkezési sorrend még módosítható - az Oktatási Hivatal főosztályvezetője és a Milestone Intézet munkatársa beszélt az InfoRádiónak a középiskolai felvételik április 30-ig tartó folyamatáról.
2019.01.21. 20:32

Egy hétig lehet megnézni a kijavított középiskolai felvételiket

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a középiskolai központi írásbeli felvételi feladatsorait, valamint az azokhoz tartozó javítási útmutatót. A kijavított vizsgákat a diákok ezen a héten tekinthetik meg abban az intézményben, ahol a felvételit írták.
2017.01.25. 15:10

A felvételin azt méri az iskola, hogy mit nem tud a gyerek

A középiskolai írásbeli felvételi nemcsak a stressz miatt nehéz a gyerekeknek, hanem mert elhitetik velük, hogy ennek sikerességén múlik az életük - mondta Gyurkó Szilvia gyerekjogi szakértő. A szakember szerint a mai rendszer azt méri, mit nem tudnak a diákok, ami legfeljebb az iskoláknak jó, hogy könnyebben válogassanak.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018